Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kérhetek igazolást?

Kérhetek igazolást?

Figyelt kérdés
Elég rosszul érzem magam, tegnap se voltam valami fényesen.7 órám lenne plusz még ott kéne maradni de tényleg nem érzem jól magam. Kiíratni meg nem akarom magam. Már holnap mennék. Viszont a mai napról kérhetek igazolást a háziorvosomtól? Csak menjek be,hogy ma nem éreztem jól magam és,hogy nem-e kérhétnék igazolást? Vagy mit mondják? Meg is fog vizsgálni? Rendelés végén mennék mert akkor már nincs olyan sok beteg gyerek. És nem akarok elkapni valamit.
2013. ápr. 8. 06:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha rosszul érzed magad, akkor beteg vagy. Nyilván megvizsgál az orvos, anélkül nem ad igazolást.
2013. ápr. 8. 06:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Egész éven csak annyit hiányoztam,hogy 1 hetet amikor beteg voltam meg 2x 1 napot amikor családi ügy.
2013. ápr. 8. 06:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is megvizsgál, el kell mondanod a panaszodat. Biztos ad igazolást, ha nem érzed jól magad és nem mész suliba.
2013. ápr. 8. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!