Ti mit gondoltok a 15-16éves terhes lányokról? Nem durva ez egy kicsit?
Igazatok van van,majd megbánja mint az a sokezer tini aki igy járt vagy még rosszabbul!
Mert ugyis ott van mindegyik fejében az h "velem ez ugysem fog megtörténni" söt erre még azt is irná az egyik éretlen kis 14 éves h "de én nem megyek el éhgyomorra" :D
Ugysem értik meg,majd megtanulják tapasztalat árán.Még a helyi diszko ismerösökkel még jobbik eset,akkor mire gondoljon az ember amikor a 14 éves elkényeztetett csemetéje azt hazudja h lement a bnőjéhez tanulni,közben hajogyárin vagy Sound-on dugják mint a répát,utána sorba bukik meg az iskolában nem beszélve arrol h elvesztette a szülei bizalmát(bár vannak olyan szülök akinél még igy sem)de elvárja h te ne kérdezz utána h hol volt,(már csak aggodásbol sem)vagy hogy volt rá több tizezer ft-ja,miközben nem is dolgozik,nem segit otthon,flegmázik,bunkozik,nem tanul,de elvárja h vidd a kaját be neki miközben ö feltett lábakkal a gép elött face-zik vagy az Ipod-ján amit meg sem érdemelt,elvárja h pénzeld agyba föbe,de tennie ne kelljen semmi érte,nem szolhatsz hozzá mert rádcsapja a szoba ajtot és tulajdonképpen ki akar zavarni a saját lakásodbol,de ha pénz kell megy dorombolni meg légyszizni apucihoz,és mikor hazajön csak leül az asztalhoz és várja a kaját.Ha összeveszik veled kiirja face-re h anyám egy nagy r'banc,apám egy köcsög,ö pedig egy árva.
Egy szép nap meg beállit azzal a hirrel h terhes,mert annyira felnöttnek érezte magát és akkor rögtön hirtelen gyereknek számit és azt sem tudja h melyik irányba sirjon,de ha felnött akkor tudnia kellene.Szülés után lepasszolja az "ösöknek" a gyereket és megy tovább bulizni.
Még lehetne sorolni,de nem azért irom le mert érdekel h ö a saját életét hogyan b'ssza el,mindössze leirtam h mikre képesek,de ezis csak egy töredéke volt.ÉS igenis a szülök hibája is,neveltetés kérdése is.
Egyébként meg kit érdekel,mert engem nem!Olyan nagy pofával el tudják hajtani az embert h ök aztán nagyon felnöttek!Na most legyen felnött!Most mindjárt gyereknek számit igaz?Most kell anyuci segitsége!!Addig nem kellett.Addig anyuci földhözragadt,konzervativ,régimodi,gáz,h'lye,köcsög, stb stb.
Én egyáltalán nem sajnálom az ilyen kisgyerekek,mert azok még 14 évesen.
Hát azért szerencsésebb helyzetben is vagy tudod,mert nem mindenkinek jut tető a feje fölé meg segitökész anyuci akik tartja a frontot a hátad mögött és rakja oda a pénzét!És h nem olyan pasit szedtél fel akik rögtön ott is hagyott volna.Ez nem azt jelenti h olyan csodaszép dolog 14 -15 évesen gyereket szülni,iskolai végzettség és szülöi támogatás nélkül.
De egyébként meg ha olyan felnöttnek hiszi magát a sok tini,akkor miért nem tudnak az ilyen helyzetben is felnöttként viselni és viselkedni?Akkor miért kell rögtön sirdogálva rohanni apucihoz?Akkor miért nem tudták h kellene védekezni is?Akkor miért nincsenek ilyenre felkészülve?Mert GYEREKEK!PONTOSAN!Ez nyilván fáj nekik,mert mindenki annyira felnöttnek hiszi magát,és ha ilyenkor meg ha megmondom az igazat a szemükbe,akkor rögtön agresszivak lesznek vagy ugy tesznek mintha meg sem hallanák.OLYANKOR NEM MERNEK SZEMBESÜLNI A SAJÁT H'ÜLYESÉGÜKKEL!
Én egyáltalán nem sajnálom az ilyeneket,mert amig ez meg nem történik,addig meg ugy viselkednek(az emberrel is) h azt szavakkal nem lehet leirni!Örüljenek neki h van tető,anyuci pénztárcája,meg bármi féle fajta segitség,amivel ujbol meg van mentve a p'csájuk,mert NAGYON SOK embernek ezek nincsenek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!