Sikerült elfogadnod magad olyannak, amilyen vagy és már rájöttél arra, hogy nem kell a negatív véleményeket komolyan venni?
Most jöttem rá 2 hónapja,17 évesen,hogy nem muszáj a negatív véleményeket komolyan vennem.Nem akarok megváltozni senkinek a kedvéért,olyan vagyok,amilyen vagyok és amilyennek születtem.Sokat bántottak az olyan emberek,akik nem ismernek,megbélyegeztek,ha nem Converse cipőm volt,hanem csak mondjuk egy Wink.Mondjuk most már jobban kiéleződött a stílusom,de továbbra sem viselek annyi márkát magamon.Úgy gondolom,hogy a személyi értékek fontosak az életben,és nem az,hogy hogyan nézel ki.
De a gyakorlatban ez az egész sokkal nehezebb a tinédzserek számára,legalábbis én is tudom,mert abban a helyzetben voltam.De most arra vagyok kíváncsi,hogy ti mit gondoltok erről az elfogadás dologról!?
És hogy szerintetek az önmegvalósításhoz az elfogadás mennyiben járul hozzá?
17/L
Murphy törvénye:
Ne rágódj azon, hogy mit tartanak felőled mások. Leköti őket azon való rágódásuk, hogy te mit tartasz felőlük!
Én ehhez tartom magam.Kerülöm az életben az olyan típusú embereket is, mint a 6-os válaszoló. De ha mégis szembe kerülök egy ilyennel, bizony én sem tudom szó nélkül hagyni, vitába szállok, érvelek,mert egyszerűen irritál, hogy ilyen emberek is vannak. De az ilyenek véleménye nem mérvadó, csak bosszantó. Egy idő után megtanulunk túllépni rajtuk.
Időpont tegnapelőtt 23:08
MÉG EGYSZER ELMONDOM,hogy nem azt kérdeztem,hogy én hogyan valósítsam meg önmagam meg nem magammal kapcsolatban kérdeztem!!
Magánügyed az,ha tökéletesnek tartod magad meg a külső alapján ítélsz elsőre..hol nem sz_rom le..nem ez volt a kérdés!!Olvass,értelmezz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!