+ és negativ véleményeket szeretnék aFEMIBION terhes vitaminról. Mennyibe kerül?
pozitív: - nem hánytat (van olyan más vitamin, amit sokan nem bírnak. ilyen a gravida és az elevit is.)
- nincs benne olyan bika adag vitamin
negatív: drága. különösen a 12. hét után szedendő. abból egy havi adag közel 6000 Ft.
Én az egyáltalán nem reklámozott pregnavitot szedem, nekem az volt ideális minden szempontból, ez csak 800/hó. talán azért ilyen olcsó, mert nincs reklámja, nem tudom. a babám szépen fejlődik, még nagyobb is az átlagnál.
egyébként mindegy melyiket választod, az a lényeg, hogy valamit szedj, különösen az első trimeszterben. utána már van olyan orvos, aki azt mondja, hogy el is lehet hagyni ezeket a vitaminokat.
Pozitív: nem émelygek tőle, nincs székrekedésem, az orvosom is kifejezetten ezt ajánlotta, olyan formában van benne a folsav, ami mindenképp felszívódik, könnyű lenyelni.
Negatív: drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!