Miért nem szólnak semmit?
Figyelt kérdés
Egy ideje már van egy osztálytársunk, aki cigiszagú amikor belép az osztályba reggel,de senki se szól semmit. Ez miért van, mások nem érzik a cigarettaszagot ?2013. márc. 20. 17:09
1/20 Molly1 válasza:
Szerintem azért mert nem érdekli őket.
2/20 anonim válasza:
De biztos érzik. És mégis mit mondanának? Hé, öreg cigi szagod van! Mennyi idős gyerekről van szó? Esetleg a szüleinek szólhatna az osztályfőnök.
3/20 A kérdező kommentje:
de elég kicsi az osztályterem is, senkinek az orrát nem szúrja a cigarettaszag ?
2013. márc. 20. 17:12
4/20 A kérdező kommentje:
a tanárok se szólnak semmit,vajon érzik ?
hát már 18 éves lányról van szó
2013. márc. 20. 17:13
5/20 Molly1 válasza:
Lány.Az elég igénytelenségre utal.Nincsenek sokan a közelébe Hmm?
6/20 Molly1 válasza:
Biztos hogy érzik de nagykorú mit csinálnának vele.
7/20 A kérdező kommentje:
a közelébe,ezt hogy érted ? hát mindenki mellett ül valaki nálunk,ráadásul elég közel van a tanárhoz is
2013. márc. 20. 17:16
8/20 Molly1 válasza:
A szünetbe vele lenni beszélgetni.Én személy szerint távolságot tartok a cigisektől.
9/20 A kérdező kommentje:
hát szokott beszélgetni szünetben a barátnőivel,ez természetes
de én inkább arra lennék kíváncsi,hogy csak én érzem ennyire meg a cigiszagot vagy mások is érzik csak nem szólnak semmit ?
2013. márc. 20. 17:19
10/20 anonim válasza:
Na, őneki már nem fognak szólni. Az, meg hogy büdös, az a saját igénytelensége. Ez elég undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!