Miket pakoljak majd még be?
Hamarosan megyek egy 10 napos angliai útra és fogalmam sincs,hogy miket vigyek.Eddig ez a lista van:
-2 farmer
-3 ruha
-2 harisnya
-1 cicanadrág
-1 rövidnadrág
-3 ing
-4 felső
-2 pulcsi
-2 pizsama szett
-zoknik,fehérneműk
-4 cipő
-1 papucs
-hajszárító
-hajvasaló
-fésű,hajkefe
-fogkefe,fogkrém
-sampon,balzsam,testápoló,arctisztító,sminkcuccok,tusfürdő
-fertőtlenítő,törlőkendő
-3 törölköző
-esernyő
-telefon,iPad,iPod,fényképező és töltők,egy külső akkumulátor,hogy a buszon is tudjam tölteni,ha lemerülne valamelyik
Ennyi lenne,de valahogy úgy érzem,hogy ez kevés.Szerintetek?
Nem szedek semmit,allergiás se vagyok,fogamzásgátlót se szedek.Ha lesz valami baj,akkor gondolom lesz ott bolt...
Görcsoldót és fájdalomcsillapító viszek,de az mindig van nálam.Ennyi nem elég?
Én is a gyógyszereket hiányolom, min. láz és fájdalomcsillapító, csípés utáni krém és calcium, hivatalos papírok (személyi, tb kártya, sürgősségi telefonszámokkal, elérhetőségek összeírása), térkép vagy offline térkép letöltése, felkészülés a környékből, hol van gyógyszertár, ügyelet, pályaudvar, bank, stb.
És költőpénz + vésztartalék, amit nem költesz el.
Én most jöttem vissza 10 napról, és hát azt mondom rövid ruhát ne vigyél, és esetleg +1 farmer, ugyanis csupa vizes a föld, egyből redvás lesz a nacej szára.:) 4 cipő az hány pár? 4 v 2? Én 2 cipővel megvoltam.
És egy átalakító nem lenne rossz, mert ugye más a konnektor.:)
sebtapasz
tampon/betét
esetleg borotva, vagy más valami ami szőrtelenítéshez kell
esernyő
körömreszelő/olló
Óvszer
Mert előre látom a sok cuccodból, téged könnyen betudnak majd cserkészni. Az angliai kiránduláson elfogják kapni a nunidat azok az angol srácok.
több felső esetleg? minden napra 1+tartalék ha leizzadsz/esik az eső/leöntöd magad stb.
+kardigán/kabát?
Attól függ, hogy milyen helyre mész, ha nem rokonokhoz vagy családhoz, akkor: pléd, kispárna, némi kaja, zacskós leves.
Dezodor, kabát, több felső, sál, sapka, sebtapasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!