Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rám hajtott az apám egyik...

Rám hajtott az apám egyik barátja? Beszéljek róla anyának?

Figyelt kérdés

Nemrég tűnt fel,de nem zavar annyira a dolog,mert nagyon jól néz ki,divatos,udvarias és jó fej is.

Apa onnan ismeri,hogy egymás mellett van az irodájuk (ügyvédek) és jóban lettek.Személyesen csak nemrég találkoztunk és akkor teljesen elvarázsolt,de idősebb nálam 17 évvel.

Viszont olyanokat csinál,hogy pl. ő a sulim ügyvédje és bent volt a héten valami miatt és találkoztunk és elkezdtünk beszélgetni a folyosón csak úgy,utána elhívott ebédelni és képes volt visszamenni értem a sulihoz.Meg utána beszélgettünk Facebookon is,mert ráírtam egy hülye indokkal.Tegnap ott voltam nála és tök jó volt és mondta,hogyha ráérek valamikor,akkor talán elmehetnénk moziba.Nem tudom,hogy most komolyan rám hajtott-e vagy csak jó fej.

Még sosem volt velem ilyen és anya mindig mondja,hogyha alakul majd valakivel valami,akkor beszéljek vele róla...De nem tudom,hogy ezt elmondjam-e vagy ne.Mert lehet,hogy én értem félre vagy anya kiakadna vagy valami.

17L

2013. márc. 16. 11:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a pali ki fog használni, meg akar dugni és villogni akar, hogy ilyen fiatal barátnője van. Nálad százszor dörzsöltebb és tapasztaltabb, nem fogsz ebből a kalandból jól kikerülni.

Persze most még jó, hogy egy ennyi idős érett pasi csapja a szelet, de hidd el kérlek, hogy ez nem őszinte a részéről. Ismerem ezt, nem alaptalanul írok. Én sem hittem el anno senkinek, a magam kárán tanultam.

Beszélj anyuddal, szükséged van egy külső és tapasztalt emberre, aki a legjobbat akarja neked és tovább lát a rózsaszín ködnél..

2013. márc. 17. 21:33
 12/18 anonim válasza:
100%

csatlakozom az előttem szólóhoz... most hogy pl 22 vagyok annyira hihetetlenül jól tudom befolyásolni a gimis csajokat... nőhegyet építhetnék belőlük:D kis túlzással...

az viszont tuti, hogy ha valaki 34 éves, jóképű, nőcsábász ügyvéd kocsival pénzzel, idővel, az egy ügyes ember. és nagyon könnyen lehet, hogy az ügyességét rosszra használja... könyörgöm... 34 évesen felszúrni egy hamvas 17 éves sunát... micsoda trófea.

NE menj bele. okosabb nálad, és befolyásol.

Ha mégis belemennél szólj legalább anyudnak!!!

ha belemész és nem is szólsz senkinek... magadra vess, mint a föld nélküli paraszt...

2013. ápr. 14. 02:06
 13/18 anonim válasza:

ja és irigylem azt a csávót :D hogy bomlanak utána a friss nők :P

és ne menj bele még egyszer mondom, megoldja. talál másik csajt. nem kell félteni ;)

2013. ápr. 14. 02:08
 14/18 anonim válasza:
0%
ahogy le írtad hogy tudja magáról hogy jó pasi meg minden ezáltal gondolom csak 1 kis szórakozás lenél neky nem a korral van baj mert ha neked tetszik ne halgas hülyékre degerenáltak rengeteg híres költő színész stb .... él boldog házasságban nagyobb kor külömbségel mint a tiétek az nem gáz az már inkább hogy nem lenne komoly a pasi részéről rengeteg fiatal 15-23-éves csak a szexre hajt és fél 1 év után vége nem akkarnak elköteleződni te tudd mit akkarsz mint észrevettem te 1 komoly norm csajnak tünsz aki ennél többre vágyik szal szerintem ne zavarjon a kor ahogy eddig sem ja és én 21 vok a félreértés elkerülése végett (am pont rám nem igaz hogy csak arra menék de sok fiut ismerek és én vagyok a ritka kivétel)
2013. máj. 4. 10:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, 14-es, tanulj már meg írni! Vagy legalább vesszőt használj!

Na, mi volt kérdező??

2013. máj. 4. 13:03
 16/18 anonim válasza:
mindenképp vigyázz vele!
2013. máj. 8. 13:04
 17/18 anonim válasza:
hát,mindenféleképpen beszeélj erről a szüleiddel,de ha tetszik a pasi,akkor barátkozzatok,talizzatok,aztán ha látod hogy meg akar csókolni,akkor...csináld azt amit a szíved diktál:)
2013. máj. 20. 13:02
 18/18 anonim válasza:
Azért érdekelne, hogy mi lett végül..
2019. jan. 29. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!