Szülők! Ti hagynátok, hogy a gyereketeket egy furcsa, elvont, ráadásul leszbikus lány korrepetálja?
Nem sok időm volt mostanában a fiammal tanulni,és az egyik barátnőm ajánlott egy fiatal lányt,az ő lányát is ő korrepetálja. Gyanútlanul felhívtam a megadott számot, le is beszéltünk rögtön egy alkalmat.Csak akkor estem kétségbe, mikor a megbeszélt délután megérkezett hozzánk. Addig a barátnőmtől csak jót hallottam róla,de mikor ajtót nyitottam,bevallom, meglepődtem. Hosszú raszta haja van,a jobb felkarja pedig végig van tetoválva.Nem akartam bunkó lenni,szóval mosolyogva beinvitáltam,kicsit beszélgettünk, aztán bemutattam a fiamnak, és magukra hagytam őket. Miután a lány elment,a fiam elképesztő lelkesedéssel mesélte, hogy mennyire jó volt az óra...és hogy végre érti a matekot, meg a történelem is szuper!Soha azelőtt nem mondott még ilyet,úgyhogy gondoltam,majd megbarátkozom a helyzettel...vagyis a lány stílusával. Hétfőn a férjemmel moziba mentünk,és két sorral előttünk kiszúrtam a leányzót egy másik lánnyal. Nem viselkedtek feltűnően,egyszer-egyszer a másik lány vállára hajtotta a fejét,és mindössze egy szájrapuszi csattant el.A film után a kijáratnál összetalálkoztunk, és láttam rajta, hogy zavarban van.
A férjem mókásnak találja a dolgot, de én egy kicsit aggódom,hogy vajon mennyire tud példát mutatni egy ilyen ember?! Lehet, csak az a baj, hogy túl konzervatív neveltetést kaptam. A fiam az utóbbi hetekben sorra kapja az ötösöket, (azelőtt már annak is örültünk, ha hármast hozott)...és teljesen odavan a lányért. Nekem már nem is akarja felmondani a leckét, azt mondta,majd megtanulja a "tanárnővel".
Mit tegyek? Túlkombinálom csak a dolgot? Ne féljek attól, hogy káros hatással lehet a gyerekemre ez a lány? Hisz a jegyei azóta csak javulnak...
Orulj neki, hogy mast is lat a vilagbol, nem csak a szokasos dolgokat. Amugy a ractasak is ertelmes emberek. Latod! Ez a lany is penge matekbol, meg toribol. Valahogy fogadd el, hogy a boldogsag nem azon mulik ki mennyire tud belesimulni a kornyezetebe. Hanem pont ellenkezoleg. Minel szabadabb valaki a kotottsegektol, annal inkabb kepes jol erzni magat. Hagyd a fiadnak, hogy felfedezze onmagat, hogy maga is rajojjon kell e neki az, hogy picit elussin a tomegtol v sem. Persze pici meg a tetkohoz, meg racta hajhoz, ez egyertelmu, de ne felj attol, hogy felfedezobb lesz.
Amugy elhiszem, hogy felelmetes lehet, hogy a fiad olyan dolgok irant erdeklodik, amiktol te felsz. De kozosen is felfedezhetnetek ezt a vilagot, te is sokat tanulhatnal ebbol. Raadasul ez meg bem jelenti azt, hogy cegul racta lesz egy rakaty tetkoval. :) Hidd el minel inkabb ellen allsz, annal inkabb nagyobb az esely ra. Tudod, a tiltott gyumolcs. ;)
Szoval neked is jobb lesz, a fiad terelgetese miatt is, ha nyitottabba valsz es inkabb beszelgetsz vele errol. Hidd el, a lany is csak nyitott es valaszol a fiad kerdeseire. Ezert kezdett el a fiad nyitni erre. Azt kizartnak tartom, hogy a lany konkretan ebbe az iranyba terelne.
Szoval csak beszelgessetek es te is legyel nyitott mint o. Es nem lesz "baj". :)
p.s.: en nem vagyok racta, sot, tetkom sincs. Egyikre sem vagytam soha. De en picit irigyelem az ilyen embereket, hogy ok megmerik tenni, hogy kitunjenek a tomegbol. Vhol en sem vagyok atlagos, de ez a kulsomon nem latszik. De tudom, hogy en attol vagyok boldog, hogy nem elek annyira atlagos eletet. Picit elutok a tomegtol. Egy sablon elet megfojtana. Szoval ezert mondom, hogy hagyd a fiadnak is kicsit, hogy felfedezzen. Es fedezz te is fel vele, mert igy neked is jobb lesz. :)
Most ez hülyeség amit leírtál...
Mert valaki a lányokat szereti akkor mivan? Ugyan olyan ember mint bárki más. Nem magánéleti tanácsokat ad a fiadnak, hanem tanulni segít. A fiad kedveli, és érti a matekot. A külső meg miért számít? Ha úgy érzi magát jól akkor miért ne?! Most nem járhat mindenki apácaruhába, "megszokott" hajjal. A tetoválásoknak meg általában jelentősége van, neki ez fontos.
Hagyd hogy tanuljanak együtt.
na szóval... az a probléma hogy a saját neméhez vonzódik? erről nem tehet szegény... nem az ő akarata...
vagy az hogy hogy néz ki? nálunk is van a suliban bakancsos, tetovált, feketére fejtett hajú lány fehér csíkokkal a hajában szegecses ruhákkal... és?? ő attól még lehet nagyon aranyos és kedves, ahogy nagyon okos is :)
ez körülbelül olyannyira gonosz dolog, hogy valakit ez alapján ítélnek el az emberek, mint hogy amerikában a négerek azért voltak rabszolgák mert barna a bőrük... és ezért fosztották meg őket a jogaiktól... ezért nem barátkozhattak a gyerekek se... mármint a fekete és fehér gyerekek... mert úgy gondolták, hogy a négerek a gonoszok... és láss csodát... mielőtt a négerek amerikába kerültek is voltak gyilkosok, és miután oda kerültek is voltak gyilkosok.. nem a kinézete alapján kell megítéllni egy embert... nem szabad rámondani hogy na te most rossz vagy és börtönt érdemelsz, csak mert nem tetszik a stílusod...
ja és ezutóbbi érvényes a nemi identításra is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!