Kamaszok, ti nem éreztétek még úgy, hogy sokkal hatásosabb lenne a szobafogság meg tiltás helyett a verés?
Figyelj kit hogy neveltek.
Én 15 éves lány vagyok, de sose vertek meg. Jó anyám néha adott egy nyakast amikor kiskoromba rossz voltam. Apám soha nem emelt rám kezet. Ha engem megütne valamelyik családtagom, és SOHA az életbe nem szólnék hozzá. Nekem az volt a legrosszabb büntetés hogy anya sírt miatta, az nekem jobban fájt mint bármilyen verés.
Mindenesetre, remélem ha gyereked lesz nem leszel egy hülye vadbarom aki veri a gyerekét!!!! Van egy barátnőm aki alig mert haza menni az iskolából és sírt mert 2-est kapott matekból és otthon megverik! Nem kell senkit terrorba tartani. Nem tudom neked miért tetszik a dolog valami, szadomazós beütésed van vagy mi...de a verés nem nevelés hanem erőszak! A szavak nagyobb kárt okoznak és jobban tanítanak bármilyen erőszaknál...
#1!
Ki nem csinál olyat gyerekkorában, ami nem tetszik a szülőknek?
#2!
Hát apám az. Hogy én meg BDSM legyek, lehet. Azt is bírnám, ha a talpam elvernék! De csak és kizárólag úgy, hogy ne legyen nyoma.
#3!
Oké.
#4!
Hát nem tudom. Én az ésszerű verést tudom pártolni. Ha gyerekem lesz nem fogom verni. Egy kisgyerekkel annyi hogy arrébb teszed ha valami rosszat csinál. Alapból szerintem 10 éves korig lehet boldogulni a gyerekkel. Persze egy-egy nyakas belefér. De azért így magamat is ismerve egy 14+ gyerekkel már nehezebb. Egy 15-16 éves gyereket meg nyugodtan el lehet néha verni, nem lesz lelki sérült. Főleg ha azt is tudja miért, és mennyit. De csak kézzel, esetleg övvel, de inkább kézzel. Nekem is van olyan osztálytársam, aki kap a 2-esért, de igen a 3-asért is. Hát mondjuk nekem is van pár 3-asom, de amúgy jeles voltam idén is. Tehát jó tanuló vagyok. 9. gimi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!