Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lánynak milyen könyvet...

12 éves lánynak milyen könyvet ajándékoznál, amit feltehetőleg el is olvasna?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 15:13
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
a szent johanna gimit, de én 12 évesen olvastam az emlékek őrét (kötelező olvasmány volt), de nagyon tetszett, és el is olvastam utána :) érdekes könyv!!
2013. márc. 16. 09:04
 22/26 anonim ***** válasza:
Én 12 éves lány vagyok, de nem vagyok egy nyáladzós gyökér, tehát a szent johanna gimi, twilight, stb... NEM. Nekem a kalandregények tetszenek nagyon, pl. J. K. Rowling: Harry Potter, Karl May: Winnetou, Alexandre Dumas: A három testőr, Jack London: Fehér Agyar (amit kiadtak Farkasvér címmel is, bár kicsit lehet, hogy morbid lenne neki), ezektől az íróktól bármi jöhet még számomra. Az egész attól függ, ki milyen egyéniség.
2013. márc. 24. 14:27
 23/26 anonim válasza:
SzENT JOHANNA GIMI,EGY ROPI NAPLÓJA!!!!!!!!
2013. ápr. 13. 18:26
 24/26 anonim válasza:
ja meg szerintem Elisabetta Gnonetól a Fairy Oak összes része nagyon jó+a twist olivér is:)
2013. ápr. 13. 18:28
 25/26 anonim válasza:

Szent Johanna Gimi :))

én nagyon szeretem azt a könyvet.

2013. máj. 3. 19:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Szent Johanna Gimi,Alkonyat...Én is kb. ilyen korosztály vagyok és nagyon szeretem ezeket a könyveket.Meg a Harry Potter-t is.:))
2013. jún. 15. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!