Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lánynak milyen könyvet...

12 éves lánynak milyen könyvet ajándékoznál, amit feltehetőleg el is olvasna?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 15:13
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Én ilyen koromban Darren Shantól olvastam a vámpírkönyveket meg Böszörményi Gyulától a 9..8..7..-et... De van egy egykötetes könyv ami nagyon tetszett: Jóslatok hálójában B.M.Grapestől :)
2013. márc. 10. 12:54
 12/26 anonim válasza:

-A Szent Johanna gimi

-Egy ropi naplója

-Jacqueline Wilson: szerelmes lányok

-Oláh Gábor:Holnap más leszek

2013. márc. 10. 17:41
 13/26 anonim ***** válasza:

Nagyon sok jó tiniregény van, ami kifejezetten izgalmas és lányoknak való! :D

Pl. Szent Johanna Gimi, Alkonyat (most nagyon menő), A Neveletlen Hercegnő, valamint ennek az összes könyve, imádom! [link] Nagyon sok könyv van, és szerintem izgalmasak!

De te tudod, mi érdekli. Ha inkább afféle okoska, mint csajos, akkor valamit olyat, amilyen tudomány érdekli. Egyébként ezeket tudom ajánlani, könyvtárból is vehetsz ötleteket.

2013. márc. 10. 18:12
 14/26 anonim válasza:

Én 14 éves koromban Astrid Lindgren könyveivel szerettem meg az olvasást, főleg a Kallés köteteivel. pl. Kalle és Rasmus, Kalle nem ijed meg az árnyékától stb.

Nagyon jó, próbáld ki szerintem!

23/L

2013. márc. 11. 16:38
 15/26 anonim válasza:

Én 12 vagyok és engem most legjobban a Szent Johanna Gimi érdekel (9ből 6 meg is van!), a Hűvös-völgyi suli , Lányoknak fiúkról ,Intőkönyvem története

kb.ez ami olyan "21.századinak" minősíthető-számomra-

2013. márc. 11. 18:06
 16/26 Szonjalány0 válasza:
Szent Johanna Gimi, Meg Cabot könyveket.
2013. márc. 12. 12:17
 17/26 anonim válasza:

kedves második válaszoló: TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK :D

a Szjg-nél nincs jobb választás ;-)

2013. márc. 12. 17:17
 18/26 anonim válasza:
Én pont 12 vagyok, én a Szent Johanna Gimit nagyon szeretem, esetleg a Neveletlen hercegnő naplója lehet jó, vagy az Alkonyt, ilyenek, és ha esetleg szereti a kissé démonosabb könyveket, akkor Darren Shan. De amúgy szinte mindenféle ifjúsági regényt lehet, a naplószerűeket ajánlom.
2013. márc. 13. 17:37
 19/26 anonim válasza:

Ropi naplója

Lányok regénye

Pete pite

Harry Potter

Szent Johanna Gimi

A holdat az égről

Neveletlen hercegnő naplója

2013. márc. 14. 18:14
 20/26 anonim válasza:
Klikk és/vagy Bad Girl sorozat :)
2013. márc. 15. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!