Mi történt hirtelen? Egyik napról a másikra?
Van egy fiú osztálytársam, akivel rengeteget beszélgettünk, néha együtt ültünk órákon is, szünetekben is sokat voltunk együtt, stb. Sulin kívül mondjuk soha nem találkoztunk, mert olyan helyen lakik, ahova nagyon nehéz eljutni, így mindig a szülei hozzák-viszik mindenfelé.
Február 15.-e óta viszont teljesen megváltozott minden.
Előtte lévő nap (csütörtökön) még tök jóban voltunk, rajzon is együtt ültünk és hülyéskedtünk, megtanított repülőt hajtogatni stb... Aztán délután az egyik évfolyamtársam közölte vele, hogy hívjon el engem randira. (Megjegyzem, én azt sem tudtam, hogy az a fiú tudja, hogy tetszik nekem az osztálytársam.. :O ). Ő csak annyit válaszolt, hogy nem akar.
Másnap reggel elmondta az évfolyamtársam, hogy mi történt. Valahogy azóta az a fiú (osztálytársam) kerül, nem beszél velem, ha hozzászólok is csak unottan válaszol...
Mi változott meg ennyire? Mi volt abban a bizonyos mondatban, ami ennyire...hatásos volt?
Nagyon rossz érzés, hogy ennyire megromlott a kapcsolatunk, pedig én semmi mást nem szeretnék, csak a barátságunkat visszaszerezni. Persze...tetszik nekem a fiú, de nem adtam volna fel a barátságunkat egy bizonytalan végkimenetelű "járásért"... :/
16L
Próbáltam, de nem sikerült. illetve inkább a saját hibámból. odamentem hozzá 3x is, aztán mindhárom alkalommal az lett, hogy ő azt mondta hogy semmi baja, vagy nem tudja mi változott, vagy ilyesmi, aztán nem bírom tovább fejtegetni, mert majdnem elsírtam magam, de nem akartam előtte, ezért inkább elmentem. Pedig talán kihúzhattam volna belőle... :/ A héten megpróbálok még egyszer beszélni vele... Remélem sikerül.
De szerintetek? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!