Baj, hogy már most önálló akarok lenni?
Figyelt kérdés
10 vagyok és nagyon szeretek táborokba lenni külön lenni a szüleimtől élvezem,hogy önálló vagyok.Nagyon jó ötletnek tartom a kolit mert így legalább megmutathatom,hogy igenis tudok önálló lenni.De az a baj,hogy a szüleim nem bírják elviselni,hogy felnövök.Mit tegyek?2013. febr. 16. 19:56
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek van egy ilyen korszaka amikor azt hiszi nagyon felnőtt pedig még nagyon gyerek. Semmi baj ezzel.
2/5 anonim válasza:
Azért a tábor nem egyenlő az önállósággal :)
Vannak tanárok/felnőttek akik felügyelnek, kapsz kaját, a programokat is más szervezte le és anyudék pénzét költöd :)
Én is szerettem a táborokat de az tényleg nem olyan :)
3/5 anonim válasza:
Elmenni egy táborba,és koliba menni 10 éves gyerekként baromira nem egyforma hidd el nekem sírnál 1 hét után,már nem tetszene a nagy önállóság.Takarítsd a szobád,segíts be kérés nélkül a szüleidnek tanulj rendesen,sportolj,legyen valami hobbid ezeket csináld,és majd bebizonyítod mennyire önálló vagy.
4/5 senior24 válasza:
Igy van!Nem egyenlő azzal!Nagyon sokan vannak igy biztos hogy azt hiszik h felnőttek,mint például a kislányok akik azt hiszik h felnöttek és bemehetnek egy felnőtt diszkóba kefélni,mert a mellkasukon nött egy dudor,amit pár év mulva mellnek fognak hivni.
Egyébként meg dijazom h önálló akarsz lenni,mert a legtöbbre pont az ellenkezője igaz,élősködni akarnak!!!!!
Csinálj olyanokat amiket irtak pl.
Azok jo példák!!!
5/5 anonim válasza:
táborba mehetsz,de ez nem egyenlö az önállósággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!