Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Évfolyamtársam anyja meg akar...

Évfolyamtársam anyja meg akar verni. Normális ez?

Figyelt kérdés

13 éves 7. es lány vagyok. fiáról felraktam facebookra egy videót, amibe ő is beleegyezett(mármint a fia) ,a videó arról szól,hogy a fiú nevet, hülyéskedik.semmi extra nincs benne. a fiúval jóba vagyunk.:) ma rámírt a fiú elég trágár szavakkal hogy szedjem a le a videót. leszedtem. megkérdtem hogy beszéljen normálisan,nem tette. elkérte anyumék számát, megadtam avezetékest,felhívott az anyja vagy 6x mert nem vettem fel.amikor felvettem,nekiállt az anyja belekáromkodni a telefonba, hogy szedjem le a videót,megmondtam neki normálisan hogy már rég leszedtem.megkérdeztem mi a baj vele..avval jött ő dönti el, hogy ki mit tesz fel az internetre a fiáról.megint használta a szép szavait.mondtam neki, hogy ne ordibáljon már,erre felkapta a vizet , azt mondta holnap találkozunk az osztályfőnöknél, éshogy várjam hogy felpofoz.ordibálta.

most mit tegyek?

2013. febr. 14. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha megüt egy gyereket, az szerintem a szülőt morális értelemben véve is minősíti....(=0)

Másrészt szerintem a jogos önvédelem miatt az igazgatónak semmi alapja nem volt arra, hogy szankcionálja mindezt, hiszen ez nem rá tartozik....

2013. febr. 17. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Na hogy alakultak a dolgok? :)

És kiderült hogy mi baja volt a videoval, ha már 1 szer beleegyezett?

És mi az hogy anyuci pattog, nem elég nagy ahhoz hogy "megvédje" magát. Elég nagy suttyó lehet mindkettő, már bocsi.

Jól tetted hogy visszaadtad. ;)

2013. ápr. 24. 01:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Gondolom cigány, náluk ilyen idegbajosak meg verekedősek a nők.. A káromkodást ne is említsem:)
2013. ápr. 27. 02:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi lett az ügyből? Írd meg,légysziv'
2013. ápr. 27. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!