Szülők, korai lenne?
14,5 éves lány vagyok.Megbíznak bennem a szüleim,eszem ágába nem állna átverni őket,megvan a magamhoz való eszem,nem mennék bele semmi hülyeségbe.Szóval rengeteg ismerősöm jár már discoba és le is isszák magukat javarészt ami szerintem elég korai és szánalmas.A szüleim azt mondták,hogy nyáron elmehetek majd valahova.De nem is olyan sokára nyár,és úgy szeretnék most menni!Szerintetek elengednek?Ti elengednétek?Hogy adjam be az ötletet?
Barátnőmmel mennék,hozzájuk nagyon közel van :) Mellesleg barátom se volt még,ráérek!:)
KÖSZÖNÖM.
30 évesen meg majd kinézel 50-nek :)
Amúgy azért akarsz menni, mert mások is járnak vagy magad miatt? Én nem támogatom az ötletet, főleg azért, mert lehet, hogy te nem mennél bele a hülyeségbe, de nem voltál még ilyen helyen, nem tudod, hogy hogy tudnak manipulálni az emberek. Én nem engednélek el, de nem én vagyok az anyukád, szóval majd ő eldönti helyettem.
Hát, engem havonta, 2 havonta elengednek, általában akkor koncertre megyünk, van egy ilyen 'alter klub', kb 1km-re tőlünk, ott szokott lenni, de taxival megyünk haza. Előtte beülünk már kapunyitáskor, iszogatunk (tyűha, sör.), kezdődik a koncert és ennyi, semmi drog vagy pasik olyan szinten hogy aggódni kelljen:)
Másik verzió így ilyen időszakban a bál, meg utána az afterparty, amikre általában kibérelnek egy diszkót, bár nem nagyon pártolom azt a fajta zenét.
Még egy alternatíva a házibuli, na az durvább mint egy amatőr metalcore koncert:D Mikor a házigazda is kezd illuminálódni, általában az eltervezett 10-20 emberből 40-50 lesz és akkor kő kövön nem marad, előjönnek a növényekkel visszaélők és az eldugottabb zugokban meg az alkalmi párok bújnak...
Az alkohol meg sose volt kérdés, mindenki informálva van, honnan mit lehet szerezni.
15L
Én már nem csodálkozom,mai lányok(akik még nagyon gyerekek)ugy öltöznek mint a r'bancok.
Na meg a jol ismert szöveg,h "nem csinálunk semmi rosszat,csak beszélgetünk,táncolunk,meg zenét hallgatunk".És mindezt r'bacruhákban,hogy alig 2-3 cm szoknyadarab takarja el a p'nciját?Kit akarnak hülyének nézni?
Én is találkoztam már esettel amikor láttam h inkább a r'bancnak öltözött kislányokat igazoltatják a belépőnel.Nagyon helyes!!És persze ki volt akadva kis tini,h mi az h nem engedik be.Azt hitte h valami kis dudor nő a mellkasán amit később majd mellnek fognak nevezni akkor mindjárt felnőtt?Egyébként kiderült h nem volt 14 éves a kislány!!
Szörnyü!Itt tartunk!És még lehetne mesélni.
Egyébként meg nem igazán engednélek el.Ne haragudj!
Szerintem is attól függ hova mennél vele,milyen helyre és mikor,hány órakor,hánytól hányig.Elég szomorú amit a többi korodbéliről írtál,de sajnos igaz és ez a szülők hibája,hisz ők engedik el discozni a tiniket már 13-14 évesen,agyon pénzelik őket,és egy csomó tininek semmi otthoni kötelezettsége sincs,ha a szülő pénzét kell elszorni,inni,káronkodni azt megtudják csinálni,de ha magukat kellene elrendezni,kicsit segíteni otthon az már nem megy,akkor mint az ovisok,anyu megcsinálja majd helyettük.A sok kivágott felsőt is a szülő veszi,igen is akárki,akármit mond igen nagy a szülők felelőssége,mert mindent megengednek,mindent megvesznek a másik szülő meg nem akarja hogy a gyereke lemaradjon így az is megveszi stb.
De talán elengednélek,attól függ hova mennél.
Igen és ha belegondolok józan paraszti ésszel,akkor sugárzik ebből a szülői viselkedésből az h mennyire ovodás módon gondolkodnak és h mennyire tudatlanok és idióták!!
Ennyi a felelősség a szülökben legtöbbszőr.Ha valami baj történik akkor meg "a mi kislányunk/kisfiunk nem olyan,ő nem igy lett nevelve,nem kivánunk nyilatkozni" stb.Csak azt felejtik el a kedves szülők h igenis igy lett nevelve,mert nevelni nem húsz-ezresekkel kell,tehát nem pénzzel,és nem akkor kell nevelni ha baj van.Nem igy müködik a nevelés h ha baj van,akkor nevelünk.
Igazából,észrevettem azt h nekem férfiként kell elmagyaráznom egy anyucinak hogyan kell nevelni és h mi a lényege.Hiába,nem minden szülőnek való gyerek!!!
MEg igen,csak akkor gyerekek,amikor segiteni kell ,dolgozni kell,meg felelősség van?Amikor meg dugni kell meg bulizni meg inni,meg drogozni,akkor meg hirtelen felnöttek.
Hm..Milyen érdekesen gondolkodnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!