Hová vigyem a 12 éves lányomat közös programra?
Figyelt kérdés
Csajos napot szeretnék tartani de nincs ötletem.2013. febr. 4. 10:47
1/7 anonim válasza:
Fordrász, cukrászda, közös korizás, kamaszlányos film a moziban.
2/7 anonim válasza:
hát gondolom ilyesmibe... fodrász-kozmetikus-manikűrös dolog tartozik... De ez elég drága is lehet...
Elmehettek megvenni akár az ilyen dolgokat és otthon arcpakolást, meg körömlakkozást csinálni, meg kimosható színezővel vicces színű tincseket ...
Aztán meg megnézni a Bűbájt és fagyit enni közben :D
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
... és ha otthon csínáltok valami kreatív dolgot közösen? Valami extrát, annyi féle van a neten. Mellette esetleg egy cukrászda ilyesmi... :)
5/7 A kérdező kommentje:
Hárman vannak testvérek a gyerekeim. Szeretnék mindegyikkel külön is egy kis időt tölteni. Hogy érezzék hogy akkor csak az övék vagyok. csak rájuk figyelek. Semmiféle sz*os amerikai szokást nem szeretnék belevinni. Ezért a plázázás, vásárlás meg se fordult a fejembe. Nekem az nyűg inkább mint kikapcsolódás. És még nem is olyanok---kicsik még hozzá. (fodrász, köröm..stb) Kreatvkodni pedig rengeteget szoktunk otthon..de olyan kellene ahova kettesbe mennénk. pl koripálya,
2013. febr. 5. 12:52
6/7 anonim válasza:
Esetleg valami szervezett túra, felénk is vannak ilyen 3, 7 km-es távok. Nem sok, de azért tartalmas együtt töltött idő lehet egy rövidebb táv teljesítése.
7/7 anonim válasza:
FAGYIZNI!!!piknikezni,kirándulni,vidámparkba,állatkertbe,moziba hirtelen ennyi jut eszembe 12 vok én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!