Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy dumáljam le rola?

Torii kérdése:

Hogy dumáljam le rola?

Figyelt kérdés
anyám mindig azt mondja h legyünk barátnők a szomszéd csajjal én a falra mászok attól a szomszéd ribanctól és ezt így meg is mondtam anyunak és azt mondta hogy az én hibám hogy senki se szeret de anyám nem veszi ám észre h van 1 igaz barátnőm meg kb. 5 fiú haver szóval léci segítsetek és most minden délután át küld ahhoz a csajhoz hogy beszéljem le róla?
2013. febr. 2. 21:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó és utolsó előtti válaszolok köszönöm szépen a válaszokat a ne menj át az nem segít mivel muszáj és persze hogy rosszul érzem magam hogy itt a helyesírásommal foglalkoznak de legalább normálisan kéne közölni azért hívom ribancnak mert ő is ribancozik engem csak el játssza a jó kislányt amikor van ott valaki
2013. febr. 3. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Basszus, én tényleg nem értelek téged. Megmondod anyádnak, hogy nem szeretem a csajt, ő sem szeret engem, oszt csókolom. Mit kell ezen ennyit tökölni?
2013. febr. 3. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Először is!

Anyukádnak mondd meg, hogy ne erőltesse ezt az egészet, mert te kellemetlenül érzed magad azzal a lánnyal és semmi esetre sem bírsz vele eltölteni bármennyi időt is, mert egyikőtök sem érzi jól magát a másikkal.

Másodszor!

Az, hogy ő is ilyen szidalmat szór rád - nem az a módszer, hogy akkor most visszakézből én is ilyen meg olyan dolgokat mondok a másikról. Nem! Egyrészt tartsd magad többre annál, minthogy lealacsonyodj valakinek a szintjére. Bár kérdezem én, miért nem jössz ki jól vele? Mi az ami nem tetszik benne, amit te nem helyeselsz, amiért elítéled esetleg és nem szereted??

Különben meg azokra nem orrolj , akik szólnak a helyesírás miatt , mert csak segíteni próbálnak, hogy ötödikes létedre ne a káromkodás legyen az első ..

2013. febr. 3. 21:54
 14/14 A kérdező kommentje:

1 szólni normálisan is lehet az írásrol

2azt tökölöm hogy azapja mondta a lánynak mivel nincsenek barátai és hiába mondom neki mert arra az a válasz hogy amig itt lakok az van amit ők mondanak

2013. febr. 4. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!