Milyen ez, mi a véleményetek rola?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok a mellem konkrétan semmi...a mellbőségem 77 cm körüli a mell alatti rész pedig 70 cm körül van... szerintetek ez rossz ?:'( szinte minden osztálytársamnak van már melle, nekem semmi....2012. márc. 5. 14:59
1/12 anonim válasza:
teljesen normális. neked valószínűleg h később fog megnőni, de ez egyáltalán nem baj
2/12 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem, hogy a mellbimbom már 'duzzadt' és kifejezetten fáj, ha már egy kicsit igy megnyomom a tenyeremmel, vagy szimplán hason fekszem. mostanában viszket is.
2012. márc. 5. 15:06
4/12 anonim válasza:
nekem is fájt amikor nott,még most sem nagy,de a fájás már elmult.am nyugi lessz neked is csak késobb.
5/12 anonim válasza:
14 vagyok,nekem tényleg nincs semmi ^^
Talán türelem rózsát terem.. :DD
Hát én nem tom.. de én 14 éves létemre olyan vagyok mint egy 10 éves kislány.
Ez van. :)
6/12 anonim válasza:
13-14 évesen is ugyanúgy kislányok vagytok ha van melletek ha nincs,ha menstruáltok ha nem,nem értem miért kell ezen problémázni még csak most serdültök,majd ha 20 évesen se lesz akkor problémázz rajta,minek neked mell amúgy 13 évesen? csak nem be akarsz állni a tiniribik közé?
8/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
13 évesen még semmiről nem vagy lemaradva. :) A cicik akár 20-21 éves korig is fejlődhetnek! Ettől Te nem vagy rosszabb, mint azok, akiknek már nagyra nőtt! Ha még nem jött meg a menzeszed, nagyjából akkortájt fog igazán beindulni a növekedés. Nyugodj meg, semmiről nem vagy lekésve! :)
27/L
10/12 anonim válasza:
Ha szivacsosat veszel nagyobbnak tűnik.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!