Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az igaz hogy ha egy lány...

Az igaz hogy ha egy lány mindent elmond az anyukájának akkor az anya jobban meg fog bízni benne?

Figyelt kérdés
És esetleg töbv mindent megenged neki? 14/L
2013. jan. 30. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Lehet.
2013. jan. 30. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Ha a lányom azt mondaná nekem,hogy drogozik,akkor kétlem,hogy jobban megbíznék benne...

Egyébként 14 éves lányom van,és megbízom benne,mert ismerem,én neveltem valamire,és remélem tartja magát hozzá.Mivel nem tudok vele lenni a nap 24 órájában,tiltani nem tilthatok semmit,csak azt tudom tenni,hogy reménykedek abban,hogy nem koptatom feleslegesen a számat,és még valami:hogy tudja,hozzám bármikor fordulhat bármivel,én mindig mellette leszek,és ketten bármit meg tudunk oldani.

2013. jan. 30. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
ha anyám mindent megtudna rólam bezárna valami toronyba basszus, nem hogy több mindent megengedne :DD
2013. jan. 30. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy én nem tudom fordulharok e hozzá mindennel! :0
2013. jan. 30. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Nálam az őszinteség bejön.Emberből vagyunk, a hibáink is jók valamire:tanulunk belőlük. Egy kamasz meg nagyon gyorsan változik,és szinte minden nap van min vele örülni, ha sikerül eleget beszélgetni.Próbáld meg, de most alvás, mert holnap suli!
2013. jan. 30. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
2013. jan. 31. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Már kis kortól úgy kell nevelni egy gyereket, hogy bármit megbeszélhessen a szüleivel, és kölcsönösen bízzanak egymásban.
2013. febr. 1. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!