Az igaz hogy ha egy lány mindent elmond az anyukájának akkor az anya jobban meg fog bízni benne?
Figyelt kérdés
És esetleg töbv mindent megenged neki? 14/L2013. jan. 30. 21:19
2/7 anonim válasza:
Ha a lányom azt mondaná nekem,hogy drogozik,akkor kétlem,hogy jobban megbíznék benne...
Egyébként 14 éves lányom van,és megbízom benne,mert ismerem,én neveltem valamire,és remélem tartja magát hozzá.Mivel nem tudok vele lenni a nap 24 órájában,tiltani nem tilthatok semmit,csak azt tudom tenni,hogy reménykedek abban,hogy nem koptatom feleslegesen a számat,és még valami:hogy tudja,hozzám bármikor fordulhat bármivel,én mindig mellette leszek,és ketten bármit meg tudunk oldani.
3/7 anonim válasza:
ha anyám mindent megtudna rólam bezárna valami toronyba basszus, nem hogy több mindent megengedne :DD
4/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy én nem tudom fordulharok e hozzá mindennel! :0
2013. jan. 30. 22:13
5/7 anonim válasza:
Nálam az őszinteség bejön.Emberből vagyunk, a hibáink is jók valamire:tanulunk belőlük. Egy kamasz meg nagyon gyorsan változik,és szinte minden nap van min vele örülni, ha sikerül eleget beszélgetni.Próbáld meg, de most alvás, mert holnap suli!
7/7 anonim válasza:
Már kis kortól úgy kell nevelni egy gyereket, hogy bármit megbeszélhessen a szüleivel, és kölcsönösen bízzanak egymásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!