Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy szökjek el? Mennem kell...

Hogy szökjek el? Mennem kell átkell gondolnom az életem csak 1-2 napra . Hova menyjek? Ja 13 vok csak az írjon aki nem akar lebeszélni róla. Megyek ez már biztos!

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
meNYJ a könyvtárba. garantáltan sikerül átgondolnod az életed.
2013. jan. 29. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

mellesleg elég gáz a kérdés. ha olyan biztos lennél magadban hogy meg akarsz szökni, akkor már rég megtetted volna. ha mindegy hogy hova akkor miért nem mentél már el? azt írtad már biztos hogy mész. akkor már tudod, hogy mész nem? akkor mért nem mész? azért nem mész mert félsz, és halogatod, megerősítést vársz. ha azt mondom, hát menjél szegedre, nem fogsz elindulni és oda menni, mert egy jobb válaszra vársz. és itt igazából nem arra vársz, hogy mondjunk egy jó helyet, hanem hogy megoldjuk a problémádat. nem a megszköéstől fog megoldódni a problémád hanem attól hogy abbahagyod az önsajnálatot, és átgondolod a dolgokat AKÁRHOL.

15L

2013. jan. 29. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Az Árpád híd alatt lakó csövesek biztosan szorítanak neked egy kis helyet, ha szépen megkéred őket.
2013. jan. 29. 20:17
 14/17 anonim ***** válasza:
59%
Helyesírási szótárat vehetnél a kezedbe, és nem itt a gykn kérdezgetnél marhaságokat. Amúgy én a Blaha Lujza aluljárót tanácsolom, ha szerencséd van még cumizhatsz is, mint kiskorodban.
2013. jan. 30. 00:08
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
"át kell gondolnom az életem"... 13 éves vagy! Gondolkodj otthon! Nem kell elmenned sehová sem! Csak tini vagy,ez meg a hisztikorszakod.
2013. jan. 30. 08:56
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat.Csak hogy tudd ez nem önsajnálat igen is volt rá okom de itt a gyk nem fogom kiteregetni az életem és

igen 13 évesen (már 14) is lehetnek az embernek gondjai!!

Elegem van a sok hü**e beképzelt ba**mból akik azt hiszik h ők mindenkinél okasabbak!!Azt tanácsolom nézzetek a tükörbe mielött mást csesztetnétek!! -.-

(nem kérek oltogatást a helyesírási hibákért)

2013. febr. 20. 18:51
 17/17 anonim válasza:
Én a helyedben azt tenném hogy megkérném a szüleimet hogy hadd menjek el x-hez pár napra. Átmennél ,és ha olyan problémád van, akkor megbeszéled velük hogy el kell menned valahova (én a helyedben egy erdőbe mennék), elmész és ha van benned feszültség, ordibálj, ütögess/rugdoss valamit. Mindent mondj el egy fának. Semmit se hagyyj ki. Sírhatsz. Az a lényeg hogy ki adj magadból minden feszültséget. És a legfontosabb, legyél őszinte. Ha mással nem legalább MAGADDAL! Hidd el ha megteszed jobban fogod magad érezni
2013. júl. 29. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!