bántalmazás, nem megfelelő táplálás, télen a fűtés hiánya... ha az alapvető dolgok megvannak, akkor nem veszik el.
2013. jan. 27. 00:07
2/14 anonim válasza:
Minden eset egyedi. És területenként is változó, hogy hol mennyi a tűréshatár...
Nálunk (Győr) már akkor viszik a gyereket, ha nincs vezetékes víz a házban vagy a gyerek nem jár rendszeresen oviba.
De nézik az előzményeket is, tehát hogy a szülők dobtak-e el már gyermeket. Ha igen, akkor velük szemben nincs türelem...
Számít az is, hogy volt-e büntetett anyuka, vagy apuka jelenleg is börötnben van etc...
Tehát mindig megnézik alaposan és egyéni döntést hoznak.
2013. jan. 27. 07:40
3/14 anonim válasza:
akkor is, ha nincs vezetékes víz? ez kicsit durva. nálunk sincs csak hidrofor. ..
2013. jan. 27. 08:07
4/14 anonim válasza:
Egyéni elbírálás függvénye. Nálunk a drogos anyától sem veszik el, ha van valaki, aki naponta rájuk néz :(
2013. jan. 27. 08:48
5/14 anonim válasza:
3-as
Bizony a vezetékes víz, alapelvárás. De adnak türelmi időt a bevezetéshez, ha csak ez a gond.
A hidrofor az a házi vízművet jelenti? Mert az be is vezeti a vizet a házba, csak csövek kérdése. De a kerti kút az kevés...pláne ha ihatatlan a vize.
2013. jan. 27. 08:55
6/14 anonim válasza:
Borsodi vagyok de itt nem viszik el olyan miatt h nincs vezetékes vize...a kinti kutakról a sok c típusú gyereket állandóan lehet látni h hordja vödörrel haza...szóval az itt nem kikötés... itt általában olyan esetekben viszik el ha nem megfelelő a táplálkozás pl éheznek, nem járnak oviba, iskolába, szülők pl rengeteget isznak és panasz jelentkezik rájuk h egyáltalán nem foglalkoznak a gyerekkel és ez ugye kimutatkozik az iskolában is h ápolatlanul koszosan büdösen járnak rendszeresen de ezeknek mind megvan a menete h mi miatt...ha vhonnan panasz érkezik akkor azt szépen kivizsgálják... nagyon sok mindentől függ h miért vehetik el...van ami felett nagyon sokszor elsiklanak mintha nem is lenne gond gondolok itt olyan helyekre ami már egyszerűen borzalmas h pl 55nm-en laknak 15-en gyerekekkel együtt és mégse viszik el onnan...
2013. jan. 27. 09:02
7/14 anonim válasza:
Én is borsodi vagyok, ezért csodálkoztam. Szerintem egy közkútról is meg lehet oldani a ház vízellátását, szóval sztem ez nálatok jó nagy butaság.
2013. jan. 27. 09:29
8/14 anonim válasza:
Vízhez annyit, hogy ez is területileg változó. Ha nincs kút -BP belváros,- de kikapcsolták már a gázt, áramot, és a vizet mennyiségét is korlázozzák (az az, amit nem zárhatnak el nullára), akkor már jöhet a Gyámügy.
2013. jan. 27. 11:27
9/14 anonim válasza:
Igazad van 8-as totál egyetértek...és valóban a vizet el se zárhatják teljesen csak korlátozhatják az meg olyan h hajszál vékonyan de folyik... családi körülményeket vizsgálják be h alkalmas-e a gyereknek vagy sem...és legtöbbször ezek mind valóban bejelentés alapján kezdődnek...
2013. jan. 27. 12:12
10/14 anonim válasza:
Fintor Zsófia:
közkútról hozott vízzel hogy oldjátok meg a rendszeres napi tisztálkodást? (napi egy zuhany, két-három mosakodás, két fogmosás, etc) nekem ez már abszurd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!