Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti ezt hogy látjátok?

Ti ezt hogy látjátok?

Figyelt kérdés
Au-pair voltam kint Angliában,ahol egy 15 és egy 10 éves fiúra kellet vigyáznom.Amit észrevettem az az,hogy ott a szülők sokkal több mindent engednek a gyerekeknek,sok mindenért nem is szólnak nekik,amiért egy Közép-európai családnál min. verés jár.Pl.:simán elengedik a 10 éves kis srácot bulikba,elmondták,hogy mennyit ihat max...A 15 éves srác iszik,füvezik,csajozik stb. Azt mondták a szülők,hogy hagyják fiatalkorukban,hogy kitombolják magukat,hogy felnőttként csak a család,munkahely legyen az első.Egyik haverom is au-pair volt Németországban,és ő is ezeket tapasztalta.Ez normális?
2013. jan. 20. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ott igen ez normális,de szerintem egyáltalán nem az!!
2013. jan. 20. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja normalis, ott. Aztan majd megnezheted mik lesznek a gyerekekböl.... Erotikus buli az egyetemen, az ovszer nepszerüsitese okan....

De csak a sajat tapasztalatom:

Egy kedvelt üdülö helyen dolgozok egy hotelban, parom egy etteremben. Jön az angol/nemet/norveg apuka a haverjaival 1 hetre, minden este masik növel jönnek fel a hotelba, minden este masik növel mennek az etterembe enni, de föleg inni... Egy het utan jön a csalad utanuk es jatszak a tökeletes idilli kepet...

Szanaszet szivjak az agyukat füvel, hulla reszegek mindennap, es ki tudja kiket huznak meg...

Na köszönöm szepen jo nekem ez az unalmas elet, egy ferfi mellett normalis korlatokkal...

2013. jan. 20. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Aztán meg van a spektrumon az a sorozat h "A világ legszigorúbb szülői" ahol angol fiatalokat küldenek el a szüleik más családokhoz. Pl.:amcsikhoz, indiaiakhoz, akik a saját gyerekeiket is vasszigorral és sokszor szigorú keresztény hittel nevelik.

Álltalában 10 napot, 2hetet töltenek ott és ez idő alatt átnevelik őket és rájönnek a gyerekek mennyire jó nekik otthon.

Van német kiadásban is.

Ott Romániába, Oroszországba, Kubába küldik őket. Nyelvtudás nélkül.

Az egyik adásban, két gyereket kiraktak a kubai őslakosok közé 2 hétre. Nemhogy pia meg buli nem volt. Bokorban wc-ztek, patakban mostak magukra stb..... Két hét alatt megtörtek és nagyon sokat változtak.

Szerintem nem normális amit az angol és német szülők csinálnak.

2013. jan. 21. 00:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó ha az ember fiatalon kitombolja magát. Viszont ezt a fiatalkort inkább 17-18 évesekre mondanám. A 10 éves még gyerek. Ezzel azt érik el, hogy kitombolják magukat, komoly felnőttek lesznek, de a gyerekkor kimarad az életükből.
2013. jan. 21. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!