A 15 éves fiam még mindig plüssmacival alszik. Ez baj?
Üdv mindenkinek!
A 15 éves fiam kiskora óta megszállottja a plüss jegesmedvéknek, az elsőt 5 évesen, az utolsót 13 évesen kapta (mert kérte).
A medvével nem szokott játszani de néha beszél hozzá, mintha valami hű barátja lenne. Azzal alszik, és minden nyaralásra vagy nagyobb távollétre magával viszi, a kütyüivel együtt (telefon meg iPod meg a többi anyámkínja)
Ezen kívül semmilyen más "gyerekes" tulajdonsága nincs.
Ez probléma? És meddig fog ez így maradni?
Előre is köszönöm!
Szia!
Én kiskoromtól fogva egy plüssmacival aludtam.
Közbe teljesen "normális" fiatalként éltem. Jártam szórakozni, bulizni, volt barátom, mint a többi átlag fiatalnak.
20 évesen költöztem külön, a maci is költözött velem.
Mikor megismertem a Férjem, 24 évesen, Ő száműzte egy idő után. Most a kisfiunk alszik vele :-)
Inkább már megszokásból volt az ágyamban.
30 N
Szia!:) en is mindig aludtam vmi plussel:) par eve a ferjemtol kapoott gyonyoru elefant plussommel alszom:) es ha megyek vhova egyedul, akkor viszem magammal:) ahol mondjuk ott is ell aludni:) biztonsagot ad.
Sztem nem baj egyaltalan!:))
Egy 1 honapos kislany anyukaja:))
Én is plüssmacival alszom, mert így szoktam meg. Ne zavarjon, felnőttet is ismerek, aki kiskorától fogva mindig plüssel aludt, sőt felbőttként is ott van az ágyban. Szerintem emiatt ne aggódj.:)
14/F
Én 13 éves vagyok és még néha én is csinálok ilyet mert éppen hoz van kedvem. Szerintem nincs semmi baj a fiadnak.
Ha beszélnél vele az méh gázabb lenne
Amíg suliba nem viszi magával addig ne aggódj.
Mindenkinek van valamilyen dilije és hiába tagadják mindenki beszél magában vagy tárgyakhoz.
Miért lenne baj? Szerintem ez inkább aranyos:)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!