Merre lógnak szabadidőben?
Figyelt kérdés
A 14-18 éves pasik hol, merre lógnak suli után vagy hétvégenként? Akoráhol vagyok, sehogy nem akadok rá helyes, szingli fiúkra... :S :)2013. jan. 17. 17:49
2/11 anonim válasza:
elég vicce vagy,valahogy 18 alatt nem pasinak nevezném őket hanem fiúknak,egy 14 évest meg kisfiúnak...
3/11 anonim válasza:
Hát vagy csak téged nem vesznek észre, mert úgy nézzel ki mint egy óvodás akinek otthon kéne játszani. Az ilyen fantasztikus szó használatodra érten, mellesleg nem tudom mit kezdenél egy 14 éves kis kamasszal. :) De sok sikert, kicsinek pici a párja.
4/11 anonim válasza:
Ha 14 éves fiú kell, gondolom te is max annyi lehetsz! :) Akkor meg ne beszélj idegenekkel az utcán, nem tanították meg? :)
5/11 anonim válasza:
és ti 14-18 éves, normális, szingli csajok hol vagytok ?:D mindenhol csak ribancokat látni...
6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem 17-18 évesen már bőven lehet egy fiú "pasi", és van, hogy 14-15 évesen is valaki annyira érett, hogy kinéz 16-nak is. És ki mondta hogy nekem kéne? Egyszerűen mindenhol csak a "nagymenő pávákat" látom, és már rohadtul unom.
Utolsó válszoló: Nem is fogsz normális lányokat találni, amint látod, itt is csak r.bancok vannak, fennakadnak egy szerintük helytelen kifejezésen. De ez mínősíti őket. ;)
2013. jan. 27. 11:08
7/11 anonim válasza:
kérdező,mindenki magából indul ki,ha szerinted azért ribi vagyok,mert nevetségesnek tartom,hogy 14-15 éves gyereket pasinak nevezel,nem azt jelenti,hogy rib@nc vagyok,úgy látszik nem vagy tisztában a szól jelentésével,a rib@nc az a lány/nő bár manapság inkább 13-16 éves lányokra igaz,hogy szexelnek kefélnek össze-vissza,több pasival voltak 20 éves korukig,mint ahány kilincset fogtak,persze több mindenkire vonatkozik a kifejezés,de ez egy jó példa
8/11 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő! Húzd ki a szemed a seggedből, és nézz körül. Ismerek olyan 15 éves fiúkat, akik simán kinéznek 18-nak is, mert annyira érettek. Én már rég elmúltam 14, és azért adtam meg ezt a számot alsóhatárnak, mert igenis vannak fiúk, akik már fiatalon is férfiasak. Rohadt ritka, de vannak. Jó lenne ha leakadnál arról, hogy miért nem azt írtam hogy "fiúk". Elég szánalmas hogy ezen akadsz fenn.
2013. jan. 27. 16:26
9/11 anonim válasza:
Te meg mosd ki a szád,nem tudom mennyire múltál el 14 a felfogásod alapján nem sokkal lehetsz több.Dehogy néznek ki 18nak,szinte mindegyik gebe és nőiesen öltözik.Nem akadtam ezen fent csak megjegyeztem,,hogy számomra nevetséges,de az még nevetségesebb ha 16-17 vagy és 14-15 éves kiskölykökre pályázol.
10/11 anonim válasza:
Szerintem a férfi nem egy 15-16-17 éves csitri. Hanem legalább elmúlt 20, de ha neked a kisfiúk a menők hajrá. :)
Amúgy az tény hogy gáz női nadrág meg stb.. háát.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!