Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg az anyukák lógnak itt...

Tényleg az anyukák lógnak itt a legtöbbet?

Figyelt kérdés
Egy másik témakörben azt állította az egyik válaszoló, hogy unatkozó anyukák lógnak a GYK-n a legtöbbet. Megnéztem a toplistát, hát van benne valami. Legalábbis néhol sejteni lehet,hogy anyuka lehet. Ti hányadikok vagytok a toplistán?
2010. jún. 26. 21:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom Te az 1. vagy!!!!!!!!!
2010. jún. 26. 21:31
 2/17 A kérdező kommentje:
neem. :-)))
2010. jún. 26. 21:34
 3/17 anonim ***** válasza:
én nem nézek sosem toplistát, ezért kérdem, oda van írva, hogy anyuka írta vagy csak a gyereknevelős kérdésekből van a legtöbb? De ha engem kérdezel én is a gyereknevelős oldalon látom, hogy itt szaporodnak a leggyorsabban a kérdések.
2010. jún. 26. 21:36
 4/17 A kérdező kommentje:
Anyamaci, zsumama, édesanya. Ők az elején vannak.Gondolom ők anyukák.:-S
2010. jún. 26. 21:39
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Amíg itthon voltam GYED-en, sokáig én voltam a listán a második :) Bár én nem "anyukás" névvel regeltem. Valószínű, hogy tényleg főleg anyukák vannak itt, mármint ők lógnak itt a legtöbbet, pláne akinek még pici a gyereke, mert egyrészt otthon vannak, a nap folyamán szinte bármikor gépközelbe kerülhetnek, ha csak pár percre is. A másik, hogy egy pici gyerek több millió kérdésre adhat okot, és itt a leggyorsabb feltenni, meg itt sok véleményhez lehet hozzájutni percek alatt. Meg sok tapasztalatot is szerez az ember, amit meg szívesen megoszt másokkal. No meg tapasztalom, hogy az oldal erősen "addiktív" :) Én terhesen találtam rá az oldalra, sokat kérdeztem, sokat válaszoltam ilyen témában, aztán persze felfedeztem a többi témakört is, és oda is írogatok gyakran.
2010. jún. 27. 09:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, most nézem, 13. vagyok :D
2010. jún. 27. 09:46
 7/17 anonim ***** válasza:
Én anyuka vagyok, minden nap belesek ide, és a százhuszonvalahányadik vagyok:)
2010. jún. 28. 14:31
 8/17 anonim ***** válasza:
benne se vagyok az első százba azt valamelyik nap basztattak mert sokat vagyok persze betegek voltunk a gyerek meg anyósomnál volt ...
2010. jún. 30. 16:08
 9/17 poci-maci ***** válasza:
hogyan tudom megnézni hanyadik vagyok
2010. jún. 30. 16:41
 10/17 anonim ***** válasza:

Tényleg én sem tudom! Hogy kell megnézni?

Bocs az OFF-ért!

2010. jún. 30. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!