Tényleg az anyukák lógnak itt a legtöbbet?
Figyelt kérdés
Egy másik témakörben azt állította az egyik válaszoló, hogy unatkozó anyukák lógnak a GYK-n a legtöbbet. Megnéztem a toplistát, hát van benne valami. Legalábbis néhol sejteni lehet,hogy anyuka lehet. Ti hányadikok vagytok a toplistán?2010. jún. 26. 21:09
11/17 anonim válasza:
ÓÓÓ! :) Nekem mindig dumál a párom,hogy mennyit lógok itt,és csak az 1100 valahányadik vagyok... :)
Amúgy a baloldali felsorolásban kell a "toplistára" kattintani,és ott megtudjátok nézni.
12/17 anonim válasza:
Én is benézek naponta, de csak 5-10 percre, így nem hiszem, hogy a lista elején vagyok.
14/17 anonim válasza:
Az otthonlevő, kisbabás anyukáknak ez az összeköttetés a világgal, és muszáj kikukucskálni a mókuskerékből, különben megőrülne az emberlánya. Én már csak ritkán kukkantok be ide, demikor pici volt a lányom, sokszor ültem ide olvasgatni, vitatkozni, megerősíteni másokat. Most látom mennyit használtam a kukucs szót, látszik, hogy kisgyermekes anyuka vagyok :-D
15/17 anonim válasza:
7. vagyok és napi 1-2 órát vagyok itt, persze nem egyfolytában, mert inkább a 9 hónapos kisfiammal játszom. Amíg dolgoztam, majd terhes lettem, sokkal többet lógtam itt az oldalon.
16/17 anonim válasza:
Főoldal, és alul toplista. Ott tudjátok megnézni:)
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!