Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnék elszökni?

Hogyan tudnék elszökni?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy nem bírok tovább itt élni.Külföldre szeretnék menni,de az anyám nem hagyná(vele élek,apával elváltak).

Nem úgy akarok elszökni,hogy egy hátizsákkal neki vágok a világnak.Elterveztem az egészet,de nem tudom,hogy anyával mi legyen,hogy tudassam vele,hogy jól vagyok és egyszer talán képes leszek beszélni vele azokról a dolgokról,amikről most nem tudok.

Ha már külföldön leszek,akkor haza tudna hozatni valahogyan?

Köszönöm a segítségeteket!

2013. jan. 15. 14:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Láttad az út a vadonba c. filmet? Ha nem akkor nézd meg! Nekem a főszereplője a példaképem.Mondjuk nem tudom hogy te miért akarsz lelépni (vagy hogy egyáltalán hova, gondolom dolgozni, bár a film nem arról szól), de én utálom ezt a 21. századot, a szürke hétköznapokat, egy rabszolgának érzem magam, szóval én semmiképpen sem dolgozni, mondjuk az is igaz hogy én egyedül nem vágnék neki egy ilyen útnak.

Amúgy meg ahogy leírták előttem is, anyukád szólna az interpolnak, és elkezdenének keresni, és valószínűleg megtalálnának ha elkezdesz dolgozni legálisan.

2013. jan. 15. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!