16 évesen diákmunka?
Figyelt kérdés
16 éves múltam, nyáron elszeretnék menni diákmunkára. Milyen munkalehetőségek vannak? Pl. Tescoban lehet ? És mennyit lehet összeszedni 2 hónap munkával? Mert van egy nagy álmom amit teljesíteni szeretnék de én akarok megdolgozni érte. Meg kiszeretném próbálni, hogy milyen is dolgozni. :-)2013. jan. 12. 12:19
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem menj egy diákmunka közvetítő irodába, és ott biztos, hogy minden szabályos. Nem fognak becsapni és kihasználni.
2/4 anonim 

válasza:

Lehet, nem csak nyáron különböző helyeken meg kell érdeklödni személyesen, neten. Hogy van-e náluk. Mindenhol más a bér de álatlábban az óra bér 500-600 Ft. Megvan adva minimum mennyit kel dolgozni. :) DE ott mindent el mondanak amugy a tescoban árufeltötönek mehetsz csak.
3/4 anonim 

válasza:

Egy diákszövetkezetet keress meg, mint ahogy előttem írták és ott lehet nézelődni mi a felhozatal.
Én 2010ben 135ezret kaptam a 2 hónapra. Egy pár ezerrel kerestem csak kevesebbet mint anya.
Maszek (fekete) munkát ne nagyon vállalj csak, ha ismered az illetőt. Sokan lehúznak vagy egyáltalán nem is fizetnek ki. De a jellemzőbb, hogy nem ad annyit amennyiben megegyeztetek.
4/4 anonim 

válasza:

Így van ahogy az előttem irták. Csak már most jelentkezz, mert nem lesz hely. Rengetegen vannak akik jelentkeznek és a 80%a nem kap már munkát.
És nem csak nyáron lehet. Én pl 3 évig melóztam a mekiben és imádtam. Majdnem 800at kerestem oránként és valljuk be az azért nem rossz még a rendes állandós melok között sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!