Amúgy meg ez a hegyes valami g.ci ronda! Nemtudom a csajok, hogy tudják elviselni.
2013. jan. 12. 20:54
32/37 anonim válasza:
Én is azt tudom neked tanácsolni, hogy géllakkban egyezzetek ki :) Tartós, és szép mintákat lehet belőle kihozni.
Nekem nem sokáig volt műkörmöm, csak a szalagavatómra lett megcsináltatva, pont ilyen hegyes, amilyet te linkeltél. Borzasztóan tönkrement alatt a körmöm, rettenetesen nézett ki utána. Szeretem a szép körmöket, de azóta maradok a sajátomnál :)
21/L
2013. jan. 13. 12:51
33/37 anonim válasza:
Mikor fogják már fel az emberek, hogy nem a műköröm cseszi el a körmüket, hanem a kontár körmös??? Ha nem mennének el a dilettánshoz, a körmükkel sem lenne semmi gond, ha már nem kell nekik a műköröm.
2013. jan. 13. 13:48
34/37 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok: igen, nem mindenkinek teszi tönkre a körmét a műköröm, és nagy szerepe van benne a körmösnek, de egy 12 éves kislánynak szerintem akkor is több kárt okoz, mint hasznot. :)
2013. jan. 13. 17:03
35/37 anonim válasza:
így-így. 12 évesen még babázzon, nem műkörmözzön!
2013. jan. 13. 17:51
36/37 anonim válasza:
Szia!
Szerintem engedd meg neki, de semmiképpen sem a hosszút!
Én most vagyok 13,5 és nyáron lehetett egy pici,szolid géllakkos virágokkal.(A nagynéném mükörmös)
Iskolában szerintem azért nem való!
2013. jan. 15. 18:36
37/37 anonim válasza:
Nekem keringőm lesz,és műkörmöm lesz,simán belementek..14 éves vagyok:) És nem lesz hosszú,de rövid se..Látszódni fog,hogy műköröm:DD [link] ilyenen gondolkozok,csak nem ennyire lesz hosszú..Géllak simán belefér szerintem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!