Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » At vettem anyukank helyet?...

At vettem anyukank helyet? Tobb lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!14 eves lany vagyok, es sokat gondolkoztam, hogy kiirjam-e ezt a kerdest.Isten bocsassa meg, ha valamit is vetkezek ezzel a par sorral, mert olyan jo anyukank mint nekem es a testveremnek nincs.(mindenki ezt mondja).Az a nagy helyzet, hogy en sosem voltam arra rakenyszeritve, hogy mossak fogat minden reggel minden este. vagy hogy mossak kezet eves elott, mossak kezet ha kutyaztam vagyha hazajottem a korhazbol, vagy hogy ha nem midnen este de minden masodik este mas alsonemut kell venni.Elmondtak a szuleim, de nem buntettek meg ha nem csianltam meg, vagy nem kenyszeritettek ra, es ezt most igy 14 evesen erzem, hogy milyen nagy hiba.Probalom a testveremet szigorubban fogni, en mindig elmondom neki ezeket es ami nagyon sajnos, hogy masr lassan ha valaki oda ad pl egy almat neki, ram nez es csak akkor eszi meg ha en igen intek a fejemmel.Vagy tolem kerdezi, meg hogy szamitogepezhet-e, vagy hogy ehet e meg edesseget.Rosszul tettem ezt?Ha feltunik anyunak, zokon fogja venni?

Koszonom szepen elore is.

2013. jan. 9. 14:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az nincsen rendben, hogy anyudat nem érdekli a higénia...

Jól teszed, hogy próbálod kicsit terelgetni, de lehet, hogy beszélned kéne anyuddal, hátha megértené a te álláspontodat, és keményebben fogná a tesód.

2013. jan. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!