Hogy gyüjtsem a pénzt?
Figyelt kérdés
Most nem arról van szó hogy rögtön elköltöm,hanem arrol hogy szerezzek pénzt!13 éves vagyok!Ha akarok valamit azt legtöbször meg is kapon,szinte mindig,de szeretnék önállosulni egy picit hogy megtudjam hogy mi az a pénz...Ma születtek kishalaim azokat ha felnőnek bizti eladom 100 ft-ért és kb 50 van az 5000 lenne:Dez jo ötlet!tudnátok még adni párat?2009. aug. 27. 22:21
1/9 anonim válasza:
Szedjél csigát azt leadod abból is van pénz! De most itt a bodzaszedés szezonja sok ember ebből vásárol kocsit (BMW ) sokat szedel leadod és már van pénzed.
2/9 anonim válasza:
"bodzaszedés szezonja sok ember ebből vásárol kocsit (BMW ) "
XDDDDD
3/9 anonim válasza:
meccsen mennyit kiabáltuk:
- bodzaszedő köcsög cigány! :D
- bodzát szedek, bmw-t veszek, bodzát szedek, bmwt veszek XD
meg hasonlók :D sztem meg csinálj vmit kézzel, vagy akár varj babát és add el teszveszen!
4/9 anonim válasza:
Én ennyi idősen ismerősöknek meg szomszédoknak segítettem pénzért, kutyát sétáltattam, füvet nyírtam, kiskaput festettem, stb. Kérdezősködj az ismerőseidnél, nem tudsz-e segíteni valamiben!
5/9 anonim válasza:
Felétek nincs olyan, hogy meló-diák vagy fürge diák?
Én ennyi idősen onnan kaptam munkát! Érdemes bemenni oda és megkérdezni!
6/9 anonim válasza:
A melo és fürge diák 16 éves kor után segít, úgyhogy te sem kaphattál 13 éves ott munkát...xD! Szerintem add el a nem használatos cuccaidat a teszveszen. Én egy vitch csomagot most adtam el 2000Ft-ért!
7/9 anonim válasza:
szerintem hosszú Ű-vel gyűjts :D
8/9 anonim válasza:
Ne szedj csigát. Az éti csiga, amit a francia piacra visznek, éttermekbe küldenek nálunk védett állat, csak tenyésztett csigákat lehet kereskedelmi forgalomba hozni, de a tenyésztés is engedélyköteles, a tenyészcsiga sem származhat a szabad természetből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!