Tavalyi középsulis felvételizők! Ti hány pontot értetek el a felvételin és felvettek-e az elért pontszámmal?
Az eredeti terv szerint elsőnek kiszemelt suliba nem, de ezzel a "90 %-os központi nélkül mehet Kukutyinba zabot hegyezni" hozzáállásával sikerült elérnie, hogy elmenjen tőle a kedvem. A magyarra 34 pontot kaptam, matekra 39et, elbíztam magam, ezért estem pofára. Ettől még persze bejutottam egy igencsak erősnek mondható gimnáziumba, szóval panaszra semmi okom. Én is rendesen rágörcsöltem a szóbelire, képzelheted, miként festhettem, ha pohár hideg vízzel kínálgattak a felügyelő pedagógusok.:D Kell némi szerencse ahhoz, hogy az emberségesebb fajtából fogj ki valakit, egyesek csak fokozzák a légkör feszültségét. Egy idő után viszont képes leszel feloldódni, teljesen megfeledkezni a tétről, és amint ez bekövetkezik, rossz dolog nem sülhet ki a párbeszédből. Fölösleges túl komolyan venni, én már rájöttem.
14/L
61 pontos lett, és igen, felvettek az első helyre vele. próbálj meg a feladatokra koncentrálni, ne azon járjon az eszed, hogy ennek jól kell sikerülnie. megcsinálod és kész. :) nyugi, én sokkal vészesebbnek gondoltam :)
15/l
matekom 38, magyarom 42 pont lett, és fölvettek Pécs egyik legjobb gimijébe.
Nekem nincsenek ilyen gondjaim a szóbelivel, szeretek szerepelni:) Neked is azt tudom ajánlani, hogy próbáld meg élvezni a dolgot. Hiszen senki sem akar rosszat neked:))
91 pontos írásbeli, szóbeli max. pontos, hozott jegyek szintén... Simán felvettek az összes suliba, bár én első helyre gyengébb sulit jelöltem, a 2. jelölt suli baromi elit gimi, órási volt a verseny, de oda is felvettek volna. Végül az első helyen bejelölt suliba mentem, itt is a legtöbb ember hasonló eredményeket produkált, mint én.
Ne izgulj feleslegesen, nincs okod rá. Én is nagyon izgultam, de persze utólag okos az ember, most már tudom, nem volt semmi okom rá. Folyton az órát bámultam írás közben, aztán amikor félidőnél még alig csináltam meg pár feladatot, akkor kaptam észbe.
Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!