Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Baj ez, mit lehetne vele...

Baj ez, mit lehetne vele csinálni?

Figyelt kérdés

sokminden érdekel, belekezdek is dolgokba, de hamar megunom és abbahagyom őket

15L

2013. jan. 7. 17:32
 1/6 A kérdező kommentje:

kicsit kifejtem részletesebben..

kellenének konkrét célok, amikkel könnyebben megy az élet, de nincsenek nagyon.. azért tanulok, hogy tudjak, meg hogy felvegyenek majd egyetemre, jó legyen az érettségi..

tudom mi érdekel de nem tudom mi akarok lenni.

elkap egy hév, hogy színészkedek, akkor színjátszóra járok, vagy énekelni akarok megtanulni akkor énektanárhoz, de mindent megunok, és ennyi.. úgy érzem nem teljesen állok két lábbal a földön, cak ide-oda sodródom. vannak pillanatok amikor clétudatos vagyok, de ez elmúlik..

ha van egy helyzet nagyon nehezen döntök. mindent megkérdőjelezek hogy szeretem-e, akarom-e, elég jó-e, és így igazán nem jó...

2013. jan. 7. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem baj , még csak 15 vagy:) idővel kialakul hidd el
2013. jan. 7. 17:47
 3/6 A kérdező kommentje:

viszont kéne egyfajta energia ami ritkán van meg.. hogy igen akkorén most tudom mit csniálok, és azt csinálom, azt élvezem, arra koncentrálok..teljesen egyszerű dolgokra gondolok ..

állandóan azon gondolkozom hogy vaan -e kedvem és hangulatom valamit csinálni, és akkor ezen rágódom.. reggel a buszon csimót hezitálok, hogy hallgassak-e zenét vagy sem... mert ha nem hallgatom akkor unalmasabb lesz az út, és eluralkodhat rajtam a rosszkedv, viszont ha zenét hallgatnék, akkor lehet hogy egy-egy dal erőt adna a naphoz, de jaj mi lesz ha nem lesz kedvem azokhoz a számokhoz, és az fogja elrontani a napomat? mit tegyek? stb. ilyeneket vesződöm egy csomót...

2013. jan. 7. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Indítsd el az összes lejátszását, és tekerj össze-vissza. Előbb utóbb találsz valamit, amihez lesz kedved. Vagy rájössz mit hallgatnál szívesen.
2013. jan. 7. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen,ilyen vagyok én is most 17 évesen.Sok mindent kipróbáltam,néptánc(mondjuk ezt szülői erőszakra)-abba is maradt pár év után,szolfézs(fél év után lett vége ott a karrieremnekxD,hangszert a kezembe sem vettem),rajzolás(azt magamtól),nyelvtanulás..minden volt itt..a nyelvtanulás vitte eddig a prímet.. nem tudom,mit lehet egy ilyen dologgal kezdeni.Körülöttem MINDENKINEK kialakult az élete..:/

17/L

2013. jan. 8. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
20 vagyok, de én sem tudom, hogy mihez kezdek majd... főiskolára járok, eleinte alapozó órákat veszek fel, angol, matek, majd kiderül, hogy mi tetszik...
2013. jan. 9. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!