Miért ilyen a barátnőm? És mit tudnék vele csinálni?
A lényeg:
A suliból régóta ismerek/jóba vagyok pár fiúval(CSAK barátok) és nemrég észrevettem hogy amikor velük beszélek a barátnőm odajön és elkezd olyanokat mondani nekik hogy ne játszd itt magad,ha járni akarsz vele akkor mond meg neki vagy hagyd békén...És hasonlók...Ezért már szinte már nem is beszélgetnek velem.Már szóltam neki hogy ezt fejezze be mert már k.rvára idegesít hogy egyetlen egy fiúval sem tudok normálisan beszélni...
Szerintetek mit lehetne csinálni ilyenkor?
14/L
Nekem is van egy ilyen "barátnőm", egyszer egy fiú osztotta ki (aki azóta már a barátom), onnantól se velem, se fiúkkal nem beszél.
13/L
Hehh utolsó :) már a fiúk is beszéltek a fejével de szerintük csak féltékeny és ne foglalkozzak vele...
Ezenkívül jó barátnőm és nem akarok vele ilyen hülyeség miatt összeveszni
De aztmondta hogy válasszak mert az nem oké hogy egyszer vele,,egyszer velük...Hülye egy felfogása van ezért is nem őt válaszom.
De a válaszokat még várom!! :)
13:32
Csak az a baj hogyha én 1x leosztok valakit akkor nemtudok kedvesen fogalmazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!