Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Babát vár az én kislányom!...

Babát vár az én kislányom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ugyan már 19 éves, de én nem tudom megszokni, hogy felnőtt. Nekem még mindig ő a kislányom, a kiskamaszom. 3 napja elém állt a hírrel, hogy ő és a párja babát várnak. Kedves, aranyos fiú, régóta vannak már együtt, de engem ez a hír teljesen lesokkolt.

Az én kislányomnak lesz egy kisbabája! Mit tegyek??

2013. jan. 7. 12:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Eszembe sem jutna neki azt mondani, hogy vetesse el! Csak nem tudtam még hozzászokni, hogy felnőtt a kislányom. Segíteni fogok neki persze amiben tudok, de furcsa, hogy én is még alig leszek 40, mire már nagymama leszek.
2013. jan. 7. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Hát akkor te is annyi voltál, mint ő most. :) Gyorsan megy az idő, nagyon gyorsan.
2013. jan. 7. 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki szerintem, láthatod felnőni az unokádat, talán még a dédunokát is megéred, lesz erőd még futkározni, játszani, bolondozni, ha nagyobb lesz a kicsi, mehettek egyyütt sétálni, kirándulni... Ez messze nem akkora tragédia, mint hinnéd.
2013. jan. 7. 13:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy milyen jó egy energikus nagymama, aki sokat tud segíteni, bírja az intenzív játékot a gyerekkel, és igazán része lehet a családja bővülésének. Aranyos, és nagyon szerethetőek az idős nagymamák is, 60 felett, vagy akár 70 felett, de ők már nem bírják azt, amit te még lazán fogsz bírni! A gondolat biztosan szokatlan, de gondolj bele, a pici lányod kislányába mennyire leszel "szerelmes" ? :))) Sok-sok boldog percet kívánok nektek! :)
2013. jan. 7. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Büszke lehetsz a lányodra.

2013. jan. 7. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok nagymami! Majd felnősz a feladathoz, mire megszületik a kicsi.

Mit tegyél? Örülj! Segítsd őket a tanácsaiddal, bármivel, ha kérik. Ez egy nagyon csodálatos dolog!

Gondolom én, aki macskát tart unoka helyett. Mert a lányai nem sietnek az unokával. Azt hiszik, majd járókerettel könnyen szaladhatok az unoka után.

Neked ez megadatik! Ha ez a csoda velem történne, világgá

kürtölném, esőtáncot járnék, babakocsit, ruhákat, mindent néznék..Tervezgetném, milyen jó lesz vele lennem.

Büszke lennék a lányomra. Mert ANYA lesz, életet ad egy másik embernek. Büszke lennék magamra, mert rendesen neveltem a gyerekemet, mer babát vállalni, nem rinyál a körülmények, és a csoda tudja miken.

Attól még a Te nagylányod marad!

Minden jót Nektek!

2013. jan. 7. 22:57
 17/17 anonim ***** válasza:

A lányod, már felnőtt! Én 20 vagyok,és szeretnék egy babát, de még nem találtam megfelelő partnert. Ne aggódj a lányod miatt, időben van, fiatal anyuka lesz, gyorsan regenerálódik a szülés után, könnyebben veszi az éjszakai keléseket, a kicsi után sem okoz gondot a szaladgálás.

Csak állj mellette, segitsd át ezen a helyzeten!

Az nagyon jó, hogy a fiú is keresi a pénzt, és már lakásuk is lesz!

Nem gyerekek, de nem árt a segitő nagymama :)

Sok boldogságot a családnak!

2013. jan. 9. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!