Babát vár az én kislányom! Mit tegyek?
Ugyan már 19 éves, de én nem tudom megszokni, hogy felnőtt. Nekem még mindig ő a kislányom, a kiskamaszom. 3 napja elém állt a hírrel, hogy ő és a párja babát várnak. Kedves, aranyos fiú, régóta vannak már együtt, de engem ez a hír teljesen lesokkolt.
Az én kislányomnak lesz egy kisbabája! Mit tegyek??
Segítsed amiben tudod, de azt is vedd észre ha ők mást akarnak.
Amúgy gratulálok, gyönyörű időszak lehet ez nektek! Mind a kapcsolatotok szempontjából, mind a kicsi miatt.
Talán olvass erről valami szakirodalmat, ha további aggodalmaid vannak.
Örülj neki, ha ők is örülnek.
Támogasd őket, amennyit csak tudod - lelkileg is. Most és a jövőben is nagy szüksége lesz rá.
Kérdezd meg, miben segíthetsz, van-e kérdése, jól van-e. Nyugodtan mondd el neki, hogy bár örülsz a babának (gondolom), neked is meg kell még szokni a helyzetet, viszont mind mindig, most is mellette állsz (ismét csak gondolom).
Jó lenne tudni, tervezett babáról van-e szó, magyarul mennyire felkészültek testileg, lelkileg, anyagilag. Ha kéri, segítsd a tapasztalataiddal. Ha nem kéri, akkor csak módjával. :)
Amúgy meg gyűjts össze a dolog pozitívumait: fiatal nagymama leszel, vsz. kellő türelemmel és fizikummal, a lányodnak lesz egy szép családja (sok nő még a harmincas gyerekeiért is azért aggódik, hogy végre révbe érjenek).
szegény anyukámat én is sokkoltam :) igaz 3 évvel idősebb vagyok a lányodnál... viszont anyukám alig 40 éves. először ő is rosszul lett, hogy a kislánya tényleg felnőtt lett, aztán elfogadta, és már izgatottan várja az első unokáját :)
csak annyit tudok tanácsolni, hogy állj mellette, segítsd ahogy tudod, de ne telepedj rájuk, az borzalmas :(
örülj a boldogságuknak, szeresd őket. midig a gyermeked marad, ezt ne felejtsd el...
( ha valami nyomja a lelkem, egyből anyuhoz "szaladok", és nem azért mert nem nőttem föl, hanem azért mert tudom, hogy mindig a legjobbat akarja nekem)
Örülj neki!
Meglátod,hogy mennyire fogod majd szeretni a picikét!!
És GRATULÁLOK!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!