Alapból ilyen a természetem, vagy "szokásos kamasz" vagyok?
Figyelt kérdés
Nos..
Én céltudatos lány vagyok. Amit eldöntök fejbe azt véghez is viszem. Utálom, ha valaki megmondja mit csináljak. Egyszerűen nem bírom elviselni, ha ki akarnak oktatni. Nem szeretek tétlenül ülni otthon. Valamikor kötekedő, ingerlékeny vagyok. Imádom a kalandokat, és a változatosságot.
2013. jan. 6. 21:07
1/6 anonim válasza:
Ez nem csak a kamaszokra igaz. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Egyébként 14 éves vagyok. Változni fog a természetem? Próbáltam alkalmazkodni a körülményekhez, de mindig a saját utamat akartam/akarom járni. :D
2013. jan. 6. 21:15
3/6 anonim válasza:
Korral jár. Majd elmúlik, ha felnősz. Lesz egy paraszt főnököd, és ha pénzt akarsz, csendben maradsz. Ezért kell jól tanulni, hogy te légy a főnök! :)
4/6 anonim válasza:
Kolerikus a személyiséged szerintem. Nem vagy te egy kicsit vezéregyéniség is? :) "Imádom a kalandokat, és a változatosságot." → Ez pedig szangvinikusságra utal. :D
5/6 A kérdező kommentje:
De, nagyon sokan mondják, hogy belőlem jó vezető, főnök lesz. :)
2013. jan. 8. 19:40
6/6 anonim válasza:
Velem is pont ez van :) Már egészen kicsi korom óta ilyen vagyok és anyám is ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!