Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ki hogy köszöntötte 2013-at?...

Ki hogy köszöntötte 2013-at? :D Nagyot buliztatok?

Figyelt kérdés

Merre buliztatok, kikkel? Jó volt? Ki az aki ivott is esetleg?

15L

2013. jan. 2. 10:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szar volt. Egy klubban voltam, de nem túl sokáig, foggalmam sincs kikkel... Utána bementem a központba megnézni a tűzijátékot, majd egy barátnőmnél filmeztünk, fél 5 körül mentem haza.

Fél üveg pezsgőt ittam, ami nekem azért vicces, mert hétvégenként ennél sokkal többet szoktam...

15L

2013. jan. 3. 00:14
 12/23 anonim ***** válasza:

már nem a szüleimmel élek, de mivel párom dolgozott, így anyuméknál voltam, dumálgattunk, koccintottunk, tűzijátékot néztük. kb fél 2kor jött értem párom, hazajöttünk bezuhantunk az ágyba és aludtunk.

párom érkezését jobban vártam, mint az újévet :D

2013. jan. 3. 14:59
 13/23 anonim ***** válasza:
hmm, buliba indultunk, de a végén haveromnál kötöttünk ki... jó volt :d én ittam, pont elég volt amennyit... fél 5kor értem haza. 15l
2013. jan. 3. 15:33
 14/23 anonim ***** válasza:

Házibulit rendeztem, 16an voltunk, ittam nagyon sokat. Nagyon jó volt, megismerkedtem valakivel és lehet lesz is belőle valami :)

16L

2013. jan. 3. 17:23
 15/23 A kérdező kommentje:

:DD

Én házibuliban voltam amit az egyik osztálytársam tartott, nagyon jó volt! 17-en voltunk, tehát a fél osztály ott volt. Volt aki nagyon bebaszott de én nem ittam sokat. Rohadt jó volt :D énekeltünk, táncoltunk, ettünk ittunk..

2013. jan. 6. 16:22
 16/23 anonim válasza:
eloszoris..:D 30.-an voltam livingbe a baratnoimmel eloszilveszteribulin:) aztan tartottunk egy nagy hazibulit 35 fovel :) de akkor szolidabbra vettem a format , mert a baratommal voltam leginkabb:)
2013. jan. 7. 22:26
 17/23 anonim ***** válasza:
utolsó: legalább a Dévai Hunor is ott volt? :DDDD
2013. jan. 8. 00:14
 18/23 anonim válasza:
dolgoztam
2013. jan. 10. 09:04
 19/23 anonim ***** válasza:

Nagyon jó volt,diszkóba voltam és házibuliba,ittunk táncoltunk,azóta a pasik nem is hagynak békén

De mindegy nagyon jól telt :)

16/L

2013. jan. 10. 13:52
 20/23 anonim ***** válasza:

Huhh..hát én egy barátnőmnél voltam házibuliban. Elméletileg voltunk vagy 30-an mivel mindenki hívott még pár plusz embert. Eszméletlenül jó volt.:D Igaz, sokat ittam(ami nem szokásom ezért meg is ártott), de tanultam ebből is :D megfogadtam, hogy soha de soha többet nem iszok ennyit(hibákból tanul az ember:)). Mivel a többiek is ittak eleget ezért nagy volt a hangulat, zene, tánc, éneklés, minden ami belefér.:DD

16/L

2013. jan. 10. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!