Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 16 éves fiatoka...

Elengednétek a 16 éves fiatokat szilveszteri házibuliba úgy hogy ha tudnátok hogy "füvezős" haverok is lesznek ott?

Figyelt kérdés
Nem akarom elengedni de reggel óta könyörög,hisztizik,veszekszik emiatt.Sajnálom őt mert tudom,hogy milyen rossz ha nem mehet de hiába bízok meg benne,akkor is féltem!
2012. dec. 31. 15:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Itt ismét van egy nagyon okos ember, aki már rég leépítette volna a barátját...

Én elengedném, hisz ha annyira akar füvezni, bárhol megteheti, de most te tennél felé egy hatalmas gesztust, hogy bízol benne. Sőt, ha van mobilja, haza is telefonálhat többször.

2012. dec. 31. 16:13
 12/23 anonim ***** válasza:

"Sőt, ha van mobilja, haza is telefonálhat többször."

Á, nem is cikiznék érte a haverok...

Én írtam a leépítést. Te szeretnéd, hogy a gyereked drogos fiatalokkal haverkodjon? Gondolom nem, bár ki tudja a mai fene nagy liberalizmusban.

Én igyekeznék más irányba, más emberek felé terelni, már amennyire lehet egy 16 évest. És ez azt jelenti, hogy nem ott kezdeném, hogy szilveszterkor nem engedem el.

2012. dec. 31. 16:17
 13/23 anonim ***** válasza:
97%

Én elengedném. Ha annyira füvezni akar, akkor már úgyis megtette... Én is figyelmeztetném, hogy a bizalmam jele, hogy elmehet és, hogy jó lenne nem élne vissza a bizalmammal. (Persze magamban szétidegeskedném magamat.)

Engem is így neveltek és ismertem a határokat. Jó persze ennek ellenére is kipróbáltam a füvet, de kielégítettem a kíváncsiságomat és többet nem is kellett, mert tudtam, hogy nem szabad.

Már 16 éves üvegkalitkában nem tarthatod. De az biztos, hogy ha nem engeded te leszel az első számú közellenség egy darabig.

2012. dec. 31. 16:46
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Szóval hogy döntöttél? :) Én szét izgulom itt magam, hogy mehet-e a srác buliba :)
2012. dec. 31. 16:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Én figyelmeztetném, hogy úgy szívjon füvet, hogy én azt kilométerekről le tudom vágni. Egyetem alatt én is kipróbáltam párszor, pontosan tudom, hogy néz ki, aki betépett. Természetesen elengedném, ha kategorikusan megtiltanám a bulit arra hivatkozva, hogy ott csúnya füves emberek vannak és aki drogozik az rossz, saját magamat tenném nevetségessé. Inkább arra hívnám fel a figyelmét, hogyha jó a buli, akkor az drog nélkül is jó, ha pedig szar, akkor azon nem segít semmilyen fű vagy pia.
2012. dec. 31. 17:02
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám neki, hogy vagy iszik, vagy füvezik. De a kettőt egyszerre nem engedném, mert annak általában rosszul lét a vége, meg bealvás. Szóval vagy fű, vagy pia.
2012. dec. 31. 17:12
 17/23 anonim ***** válasza:
91%

hagyjuk már! "ha a barátok füveznek ő is fog"????

akkor ennyi erővel már régen kipróbálta ha akarta!!nem most fogja!én elengedném de közölném hogy ugy is észre veszem ha csinálta és megszünik a bizalom!!

2012. dec. 31. 17:33
 18/23 anonim ***** válasza:
te tudod hogy mennyire bízhatsz a fiadban.de én nem engedném el
2012. dec. 31. 17:47
 19/23 anonim ***** válasza:
hadd menjen! ;)
2012. dec. 31. 19:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
A fű inkább, mint az alkohol. Szerintem egyértelmű miért..
2012. dec. 31. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!