Megvenné valaki a rajzokat?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy a teszveszen árulnék ilyen saját készítésű rajzokat, de csak lovakról. Van hozzá 16 sablonom csak nem tudom, hogy megvenné-e valaki. A/4-es lapra gondoltam. 100Ft/db2009. aug. 25. 12:59
11/14 A kérdező kommentje:
Aha. Előbb én is láttam még egy kérdésnél!
2009. aug. 25. 14:57
12/14 anonim válasza:
Én is tettem fel egy kérdést és oda is beírta :S
Szánalmas embrek vannak,nem tudom miért kell ilyet csinálni.Kedves Kérdező már feltetted az aukciót?
13/14 anonim válasza:
Szia! 17 éves vagyok, és rendezvényeken portrékat szoktam készíteni, pedig szerintem nem rajzolok olyan hú de jól, mégis meglepő, hogy mennyien vevők az ilyenekre. Úgyhogy szerintem nyugodtan próbáld eladni a rajzaidat, 100 Ft nem is sok értük :)
14/14 Ildimanó válasza:
Szia !
Igaz kicsit talán késve válaszolok, reménykedve , hogy nem adtad fel terveidet !
Nem olyan rég indult egy oldal ahol bárki eladásra kínálhatja hobbiból készített dolgait.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!