Szociális fóbiám van és depressziós vagyok! így magán tanuló lettem? Lett egy tanárnőm. Év végén vizsgáznom kellet volna a többi gyerekkel, de ez se ment iskola már a jegyzőhöz fordult mert nem járok isibe és tanköteles vagyok!
Figyelt kérdés
Szedek gyógyszert,de nem használ!Most milegyen az iskolával? Így nem tudok isibe járni és tanköteles vagyok a szülei m a büntetési pénzt nem bírkák kifizetni és nem szeretném,ha börtönbe kerülnének!2009. aug. 25. 02:03
11/20 anonim válasza:
Szia.
Ha szociális fóbiád van, kérhetsz felmentést a szóbeli alól, és kérheted, hogy írásban vizsgázz. De ehhez kell vinned orvostól papírt, hogy tényleg szoc. fóbiás vagy.
12/20 anonim válasza:
Szia! Nagyon szívesen segítek neked a tanulásban, tanítóképzős vagyok :) Dobj meg egy maillel, ha gondolod!
13/20 anonim válasza:
tényleg! hova valósi vagy? esetleg tudnék én is segíteni, ha itt vagy a környéken!
14/20 A kérdező kommentje:
Váci vagyok és minden segítséget szívesen fogadok!
2009. aug. 27. 14:13
15/20 anonim válasza:
Szia:)Én itt lakok Vác mellett,ha szeretnéd,beszélgethethetünk.A tanulásban is megpróbálhatok segíteni,én is 9.-es leszek:)
16/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,szívesen fogadom!De sajna emailt nem tudok írni:(!
2009. szept. 4. 22:43
17/20 anonim válasza:
és miért nem tudsz e-mailt írni?
18/20 A kérdező kommentje:
Nem tom,hogy kell:(!
2009. szept. 4. 23:50
20/20 anonim válasza:
Nem tudod,hogy kell írni mailt?
Hát szerintem is kamu,mivel nem tudom elképzelni,hogy az embernek mindre van valami BETEGSÉGGEL való gondja.
De ha mégse kamu akkor megott van,hogy privát üzenet írása.Remélem írni tudsz -_-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!