Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a szüleimmel?

Mit csináljak a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Egy idő óta folyton rossz kedélyűek. Hol az egyikbe bújik az ördög, hol a másikba.

Mindig panaszkodnak, hogy fáj a fejük, fáradtak, nem pihenhetnek eleget, stb.

Már én sem vagyok épp gyerek és megértek bizonyos dolgokat, azt hogy nehéz és fárasztó munkájuk van, de saját tapasztalatból tudom, hogy amikor a dolgok nehezen mennek akkor semmi sem rosszabbítja a helyzetet jobban annál, ha még az ember mogorva és durcás is hozzá.

Szinte minden kiborítja őket,mert az idegeik már pattanásig feszültek, anyám képes bármin sírni.

A legrosszabb az, hogy nem tudom sajnálni őket, mert nekem is elmegy az életkedvem amikor velük vagyok, annyira lehangolóak tudnak lenni, másrészt pedig én próbálom tartani a jó hangulatot, de ők mintha direkt élveznék csinálni a feszkót és elkeseredett merengésekkel tölteni a nap azon részét, amelyben itthon vannak.

Mit tudnék kezdeni velük ? 18/L

2012. dec. 26. 17:15
 1/5 A kérdező kommentje:

azt még hozzátenném, hogy jó állásuk van

fárasztó, de jól keresnek vele és nem anyagi problémák miatt borulnak ki

2012. dec. 26. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Add el őket tevéért..

Anyukád ára:

-mivel nő: +50teve

-és szülhet is: +50teve

-ha szőke: +50 teve

+az alapár kérlekszépen 200teve szóval akár 300-350 tevéd is lehet.. ha jól tudsz üzletelni akár 400 is!!

Apukád:

-mivel férfi:+50 teve

-mivel tud dolgozni: +50teve

-mivel lehet még gyereke: +50teve

-ha szőke: +50teve

Az alapár szintén 200 teve.. szóval simán lehet akár 350-400tevéd ha itt is alkudozol akkor akár 500 is.. ^^

De vigyázz.. nehogy csoportosan vegyék át őket mert akkor levonnak pár tevét.. ;)

2012. dec. 26. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:
18:56- Téged ki hanyagol el ennyire otthon ?
2012. dec. 26. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok tanácsot adni, bizonyos okok miatt... De egyébként szerintem édes az első válaszoló! :DD Bár a te helyzetedben én sem tartanám viccesnek!
2012. dec. 26. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi a kis fázis késésért.. de nem hanyagol el senki itthon.. köszönöm aggodalmad.. :)) <3
2012. dec. 29. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!