Mit csináljak a szüleimmel?
Egy idő óta folyton rossz kedélyűek. Hol az egyikbe bújik az ördög, hol a másikba.
Mindig panaszkodnak, hogy fáj a fejük, fáradtak, nem pihenhetnek eleget, stb.
Már én sem vagyok épp gyerek és megértek bizonyos dolgokat, azt hogy nehéz és fárasztó munkájuk van, de saját tapasztalatból tudom, hogy amikor a dolgok nehezen mennek akkor semmi sem rosszabbítja a helyzetet jobban annál, ha még az ember mogorva és durcás is hozzá.
Szinte minden kiborítja őket,mert az idegeik már pattanásig feszültek, anyám képes bármin sírni.
A legrosszabb az, hogy nem tudom sajnálni őket, mert nekem is elmegy az életkedvem amikor velük vagyok, annyira lehangolóak tudnak lenni, másrészt pedig én próbálom tartani a jó hangulatot, de ők mintha direkt élveznék csinálni a feszkót és elkeseredett merengésekkel tölteni a nap azon részét, amelyben itthon vannak.
Mit tudnék kezdeni velük ? 18/L
azt még hozzátenném, hogy jó állásuk van
fárasztó, de jól keresnek vele és nem anyagi problémák miatt borulnak ki
Add el őket tevéért..
Anyukád ára:
-mivel nő: +50teve
-és szülhet is: +50teve
-ha szőke: +50 teve
+az alapár kérlekszépen 200teve szóval akár 300-350 tevéd is lehet.. ha jól tudsz üzletelni akár 400 is!!
Apukád:
-mivel férfi:+50 teve
-mivel tud dolgozni: +50teve
-mivel lehet még gyereke: +50teve
-ha szőke: +50teve
Az alapár szintén 200 teve.. szóval simán lehet akár 350-400tevéd ha itt is alkudozol akkor akár 500 is.. ^^
De vigyázz.. nehogy csoportosan vegyék át őket mert akkor levonnak pár tevét.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!