Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gyerekem 10 éves. Nincs fönn...

Gyerekem 10 éves. Nincs fönn a fészbukon, mert szerintem még nem kell. Az osztályából elég sokan igen, kb. fele. Vannak sminkelt és/vagy pózolós (jó, fiúknál opcionálisan nem pózolós, esetleg bemutatós képek) képek. Most már tartalmaz kérdőjelet is?

Figyelt kérdés
Ezeknek a gyerekeknek a szüleik nem tudják, mit tesznek a gyerekeik, vagy tudják, sőt, direkt tetszik nekik?

2012. dec. 25. 11:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
van 2 családi gép felesleges saját
2012. dec. 27. 11:03
 22/28 A kérdező kommentje:
Ezt rászoruló családoknak írtad? Biztos kell valakinek.
2012. dec. 27. 11:14
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
ezt arra,hogy miért nem vennék a gyerekemnek érettségi előtt
2012. dec. 27. 15:02
 24/28 anonim ***** válasza:

Nekünk fontos a saját gép. Azon dolgozunk, gyakorlatilag éjjel-nappal kellhet!

Elég zűrzavar lenne, ha át kéne adni a gyerekeknek, amikor játszani, megnézni akarnának valamit!

2012. dec. 27. 15:39
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sok ilyen ismerősöm van.

" Ezeknek a gyerekeknek a szüleik nem tudják, mit tesznek a gyerekeik, vagy tudják, sőt, direkt tetszik nekik?"

Úgy vettem észre, hogy mindkét állítás igaz. Jó, mondjuk döntő mennyiségben inkább a szülők érdektelensége igazolódik be, nem figyelnek a gyerekre, nem érdeklik őket, mit csinál. Mindenesetre az ismeretségi körömből a legnagyobb r***** azért olyan amilyen, mert ő így nevelkedett, hogy műmell, platinaszőke haj és a műköröm az, ami fontos az életben, na meg 13-14 évesen a nonstop bulizás is lételem - és az anyja partner ebben! Sőt, az anya még rosszabb. Nem tudom mi lesz így velük.

2013. márc. 8. 18:02
 26/28 anonim ***** válasza:
Én most várom első gyerekünket, magam is fenn vagyok a facebook-on, 26 éves nő vagyok - igaz, én is éppen pár napja függesztettem fel az oldalamat. Itthon vagyok, lassan szülök, de valahogy jó, hogy csak e-mailen érnek el. Kellett ez a kis szünet. Eddig azt gondoltam, függő vagyok, és az a baj, hogy felnőtt fejjel is észreveszem magamon, hogy valamilyen módon hiányzik. De most jövök rá, hogy mennyi időm van így, hogy nem facebookozok! Most éppen húsvéti dekorációkat nézegetek - és már készítek, mellette a férjemmel vagyok, főzünk együtt, és a babára készülünk. Belegondolok néha abba is, akarnám-e, hogy a gyerekem fent legyen facebookon? Őszintén? Nem. Vagy legalábbis, megpróbálnám minél idősebb korára "kitolni", ha pedig 15-16 éves kora alatt fent lenne, biztosan ellenőrizném, hogy milyen képeket tesz fel, és kikkel ismerkedik. Egy ismerősünk 12 éves kislányának jelenleg vagy 500 ismerőse van, ebből rengeteg külföldi, illetve kitalált személy (valami amerikai fiatal énekesnő rajongói azt hiszem). Valamint nem hiszem, hogy egy 10 éves kisgyerek fel tudná igazán fogni az internet veszélyeit, mikor sokszor egy felnőtt sem képes rá. Saját gépe nem lesz 16-18 éves koráig, van nekünk kettő, azokat majd használhatja, ha szüksége van rá, bár szerintem mire nagyobb lesz, a mi netezésünk is jócskán vissza fog esni.
2013. márc. 19. 15:20
 27/28 anonim ***** válasza:

Nekem most hirtelen az ugrott be, amit a TLC-n láttam, az a Todlers and tiaras, vagy micsoda, magyarul apró szépségek. 3 4 5 6 7 évesek szépségversenye. Bemutatnak egy két családot, hogyan készülnek stb. És azt látom, hogy az összes anyuka vagy otthonülő, unatkozó háziasszony, kövér, nemtörődöm anya, vagy agyonplasztikázott nőci. És ezek a nők, azért, mert ezt ŐK élvezik, vagy azt AKARJÁK, hogy a gyerek azt csinálja, amit mondanak, ilyenekre küldik a gyerekeket. Jó néhány gyereket kérdezgetnek, és azt se tudja mit nyert, csak nyert, mert azt nevelik belé, hogy neki nyernie kell. A nagyobbak is ilyeneket mondanak, hogy: Az életben a szépség a legfontosabb. Most képzeljétek el, mi lesz belőlük, ha felnőnek? Megmondom: ri**ncok. Mert az anyának nevelni kell a gyerekét, felelősségtudatosan, mert én nem láttam még gyereken delete gombot, amit kiskorában megtanul, arra emlékezni fog, és az anya nem tudja ezt kinevelni előle, ugyanis... ha ha... ő tanította.

Itt vannak képek:

[link]

[link]

[link]

Ez a kislány mondta, hogy az életben a szépség a legfontosabb:

[link]

Ezt nem ők akarták, beléjük nevelték. És ez a való életben is jelen van. Csak nem veszik észre. Mert a 4 éves gyerek profilját szerkesztik. :)

2013. márc. 29. 10:11
 28/28 anonim válasza:
Miért kéne hogy fent legyen?Jobban érezné magát ettől bárki is?Nem vagyok nevelési tanácsadó,de ha apa leszek egyszer,úgy fogom nevelni a gyereket hogy szeresse a természetet,az állatokat sportoljon valamit sokat kirándulnék vele,meg ilyesmi.Lusta lelki szegény embereknek való a facebook,és teljesen személytelen.Nyílván rengetegen nem értenek velem egyet,de nem is kell,így van ez rendjén.
2016. jan. 10. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!