Gyerekem 10 éves. Nincs fönn a fészbukon, mert szerintem még nem kell. Az osztályából elég sokan igen, kb. fele. Vannak sminkelt és/vagy pózolós (jó, fiúknál opcionálisan nem pózolós, esetleg bemutatós képek) képek. Most már tartalmaz kérdőjelet is?
Nekünk fontos a saját gép. Azon dolgozunk, gyakorlatilag éjjel-nappal kellhet!
Elég zűrzavar lenne, ha át kéne adni a gyerekeknek, amikor játszani, megnézni akarnának valamit!
Nekem is sok ilyen ismerősöm van.
" Ezeknek a gyerekeknek a szüleik nem tudják, mit tesznek a gyerekeik, vagy tudják, sőt, direkt tetszik nekik?"
Úgy vettem észre, hogy mindkét állítás igaz. Jó, mondjuk döntő mennyiségben inkább a szülők érdektelensége igazolódik be, nem figyelnek a gyerekre, nem érdeklik őket, mit csinál. Mindenesetre az ismeretségi körömből a legnagyobb r***** azért olyan amilyen, mert ő így nevelkedett, hogy műmell, platinaszőke haj és a műköröm az, ami fontos az életben, na meg 13-14 évesen a nonstop bulizás is lételem - és az anyja partner ebben! Sőt, az anya még rosszabb. Nem tudom mi lesz így velük.
Nekem most hirtelen az ugrott be, amit a TLC-n láttam, az a Todlers and tiaras, vagy micsoda, magyarul apró szépségek. 3 4 5 6 7 évesek szépségversenye. Bemutatnak egy két családot, hogyan készülnek stb. És azt látom, hogy az összes anyuka vagy otthonülő, unatkozó háziasszony, kövér, nemtörődöm anya, vagy agyonplasztikázott nőci. És ezek a nők, azért, mert ezt ŐK élvezik, vagy azt AKARJÁK, hogy a gyerek azt csinálja, amit mondanak, ilyenekre küldik a gyerekeket. Jó néhány gyereket kérdezgetnek, és azt se tudja mit nyert, csak nyert, mert azt nevelik belé, hogy neki nyernie kell. A nagyobbak is ilyeneket mondanak, hogy: Az életben a szépség a legfontosabb. Most képzeljétek el, mi lesz belőlük, ha felnőnek? Megmondom: ri**ncok. Mert az anyának nevelni kell a gyerekét, felelősségtudatosan, mert én nem láttam még gyereken delete gombot, amit kiskorában megtanul, arra emlékezni fog, és az anya nem tudja ezt kinevelni előle, ugyanis... ha ha... ő tanította.
Itt vannak képek:
Ez a kislány mondta, hogy az életben a szépség a legfontosabb:
Ezt nem ők akarták, beléjük nevelték. És ez a való életben is jelen van. Csak nem veszik észre. Mert a 4 éves gyerek profilját szerkesztik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!