Miért szégyenlős a 11-éves fiam?
persze hogy le van tapadva,szerintem még nem kezdte el húzogatni róla a bőrt nekem is le volt tapadva ennyi idősen az elején még fájt lehúzni róla a bőrt de 3-4 nap alatt elmúlt
.Most 22 éves vagyok és semmi bajom..:)
Na, mondjuk egyáltalán nem természetes, hogy le van neki tapadva. Csak azért mert nem kezdte el húzogatni...
Hiszen a napi fürdésnél hátra kéne, hogy húzza, hogy ott is megmossa, és akkor nem tapadt volna vissza neki.
Nem tudom lett-e mondva a gyereknek, hogy húzza mindig hátra. Én csak arra emlékszem, hogy apánk szinte minden egyes nap mondta a tesómnak, mielőtt ment fürdeni, hogy jól húzza hátra. Nem tudom az apuka együtt él-e a fiával, mert hát, ez olyan férfidolog.
Ha fiam lenne, és egyedülálló anya lennék, elég cikinek érezném ezt folyamatosan hangsúlyozni, de azt hiszem megtenném, és ugyanúgy mondanám neki, mint ahogy apánk is a tesómnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!