Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért szégyenlős a 11-éves fiam?

Miért szégyenlős a 11-éves fiam?

Figyelt kérdés
Nemrég beteg volt ezért én fürdettem ekkor vettem észre ,hogy nincs renbe a fütyije de azóta nagyon szégyenlős takargatja előttem. Nem engedi , hogy segitsek neki. Tapasztalata valakinek?

2012. dec. 22. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%
Miért ne fürdethetné a saját anyja a gyerekét? Miért ne foghatná meg a kukiját? Nem szexelni akar vele! A gáz az ha a gyerek ilyen szinten nem bízik már anyjaban. Vagy akár az apjaban. Mit tehetsz? Mondd neki azt, vagy te nézed meg vagy az orvos. Ha le van neki tapadva egyébként te nem sokat tehetsz. Esetleg vízben üldögélve próbálja felhúzni finoman óvatosan. Az orvos ugyanis nem fog finomkodni.
2012. dec. 24. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
És az sem baj ha ennyi idős gyereknek de inkább fiatalabbnak megnézed nincs e szűkülete megvannak e a golyói minden ok e a cuccával. Hogy aztán 14-15 évesen ne ide írogasson 147.nek a problémaival, mert nem törődtek vele a szülei kicsi korában.
2012. dec. 24. 09:36
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

persze hogy le van tapadva,szerintem még nem kezdte el húzogatni róla a bőrt nekem is le volt tapadva ennyi idősen az elején még fájt lehúzni róla a bőrt de 3-4 nap alatt elmúlt

.Most 22 éves vagyok és semmi bajom..:)

2012. dec. 24. 11:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, mondjuk egyáltalán nem természetes, hogy le van neki tapadva. Csak azért mert nem kezdte el húzogatni...

Hiszen a napi fürdésnél hátra kéne, hogy húzza, hogy ott is megmossa, és akkor nem tapadt volna vissza neki.

Nem tudom lett-e mondva a gyereknek, hogy húzza mindig hátra. Én csak arra emlékszem, hogy apánk szinte minden egyes nap mondta a tesómnak, mielőtt ment fürdeni, hogy jól húzza hátra. Nem tudom az apuka együtt él-e a fiával, mert hát, ez olyan férfidolog.

Ha fiam lenne, és egyedülálló anya lennék, elég cikinek érezném ezt folyamatosan hangsúlyozni, de azt hiszem megtenném, és ugyanúgy mondanám neki, mint ahogy apánk is a tesómnak.

2012. dec. 24. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!