Ti mit kértetek karácsonyra? és kinek mit vesztek? Pl. Szülök barátok/barátnők párotok
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 16:18
11/11 anonim válasza:
Én egy csizmát kaptam a szüleimtől, mellé valószínűleg valami kis ékszert vagy parfümöt kapok, esetleg egy kis pénzt. A többi családtagtól fogalmam sincs, mit kapok.
Én csak anyuéknak, húgomnak, egy barátnőmnek, meg az egyik mamámnak vettem ajándékot (a másik mindig ki van akadva, ha költünk rá, úgyhogy neki csak sütit sütök). Anyunak egy rúzst, amit régóta kinézett, apunak gyerekpezsgőt, úgy becsomagolva, mintha rendes lenne (alig várom az arcát, amikor kibontja :D), húgomnak egy szempillaspirált, barátnőmnek egy nyakláncot, mamának meg édességet (imádja az étcsokit, de sosem költ rá, ezért tőlem minden alkalomra azt kap).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!