Lányos anyukák (főleg) Ti mit szolnátok ha a 15-16éves lányotokról megtudnátok hogy már nem szűz?
Két lányom van, én tizenhat voltam, amikor elvesztettem, két hónap után, még három évig jártunk együtt.
Úgy gondolom, hogy ennyi idősen jóval értettebb voltam a koromnál, akkor és most is jó döntésnek találtam/om.
A gyerekeimet mindig is az önállóságra neveltem, arra, hogy merjenek kiállni magukért, tudják megvédeni magukat.
Ilyen szempontból jó munkát végeztem, mert ahogy szóba jött náluk a szex, hozzám jöttek először. Mindketten olyan kapcsolatban vesztették el, ami még most is tart, amiben boldogok, motiválja őket. Ilyen formában nincsen kivetnivalóm a dologgal, hozzátartozik az élethez, tartom annyira értelmesnek a lányaim, hogy tudják, mire van igényük és mire nem.
Ha ne adj isten mástól kellett volna megtudnom, elsősorban magamban csalódtam volna, amiért nem sikerült megfelelő bizalmi kapcsolatot kialakítanom a gyerekemmel, mert tény, hogy a világból rengeteg impulzus éri, de, mint anya, van beleszólásom abba, milyen iskolába kerül, mi az ami körülveszi, ha én nem vagyok ott.
én 15-öt voltam mikor elvesztettem akkor voltunk 8hónaposak még mindig együtt vagyunk anyukám nem örült neki, de igazából tisztába volt azzal hogy előbb-utóbb bekövetkezik most már az összeköltözést tervezzük.
19/L 22/F
Ha 15 éves lenne nem nagyon örülnék neki,persze még ha 16 akkor sem nagyon, de inkább mint az előző életkor. Én 17 évesen vesztettem el.
Ha kapcsolatban történt , persze nem olyan kapcsolatban mint ami manapság van, hogy hetente más és semmi érzelem, csak,mert hogy legyen ... megfelelő védekezéssel akkor rendben van, de inkább csak 16 éves korában.
Mindig az a büvös 15 és 16,de ahogy fejlödik a világ ugy csökken is 14 13 12 11 de ezen én már nem is csodálkozom és elég jellemző a mai világra is.
Mért van még szüz lány az ovodán kivül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!