Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem?
Szerintem ne mondj neki semmit!
Mikor én voltam ekkora, még nagyon nem volt divat, hogy egy lány mondja el a fiúnak az érzéseit. Tudom, most már, több, mint egy évtizeddel később divatba jött ez, de én ennek ellenére mégis úgy érzem, hogy a nőnek legyen tartása, és ne valljon szerelmet!
Amit te tudsz tenni szerintem, hogy apró (de tényleg csak nagyon apró), az érzésedre utaló célzásokat teszel neki.
Hát, erre példát mondani nagyon nehéz, ez élethelyzettől függ! Egy adott szituációban próbáld felismerni, mit lehet neki épp mondani, amitől kicsit észrevesz.
De mondom, szerintem ezt sem feltétlenül kell tenned! Ti azért elég gyakran beszélgettek, ha szeretne ő is valamit, akkor fog lépni!
Én életemben 2x is hittem azt, hogy "nem mer lépni a fiú", akit szerettem. Hát mindkétszer kiderült, hogy azért nem léptek, mert nem akartak tőlem semmi többet, csak barátkoztak. Én meg persze jól beégtem, mert én vezettem fel a témát.
Mikor a férjemmel ismerkedtem meg, akkor ő nagyon bátor volt, udvarolt rendesen, ahhoz képest, hogy ő aztán pont nem az a típus, aki olyan könnyen megnyílik és aztán lép... Mégis így volt!
Ha nagyon tetszik egy fiúnak egy lány, akkor mindenképp ráveszi magát, hogy kezdeményezzen! Erősebb a szerelem, mint a gyávaság!
Amúgy a fiúknak is jobban tetszik, ha a lány nem tesz semmit, csak vár! (Férjemnek is jobban tetszett!)
Szerintem legyél türelmes!
Ilyen helyzetben csak a jelek maradnak. Ha neki is tetszel lépni fog előbb utóbb Ha neki nem volt még barátnője lehet hogy még fél elmondani,de egyszer ha szeret úgy is megteszi.
És alapból mi fiuk nem szeretjük ha a lány kezdeményez ez a fiu dolga (szerintem) 12 F
itt egy ellenpélda is én is 7.-től voltam szerelmes egy lányba 12.ben majdnem összejöttünk de egy pletyka miatt sajnos nem jött össze ,én még szeretem őt de ő már nem akar találkozni se velem és facebookon is letiltott
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!