Szülők! Ti vennétek a 12 éves fiatoknak 100ezer ft értékben egy számitógépet karácsonyra?
Most mindenki engem fog utálni, de én akkor is leírom neked, hogy nálunk otthon hogy működik ez az ajándék, meg karácsony dolog.
Én, minden hónapban kapok 4000 ft-ot. Abból lehet gazdálkodni, meg lehet gyűjteni. Szülinapra meg karácsonyra úgy kaphatunk ajándékokat, hogy eladjuk neten, vagy ismerősnek a régi kütyüt (pl.: telefont), hogy az árát, meg a spórolt pénzünk odaadhassuk a szülőknek, akik a családdal kézenfogva kiegészítik az árra, és így kapjuk meg ezeket. Ez azért is jó, mert ilyenkor a javítást is nekünk kell fizetnünk, zsebpénzből, így vigyázunk ezekre a dolgokra és tudjuk is értékrlni őket.
Szerintem nyugodtan megveheted neki, én szülinapomra 360 000 Ft-os gépet kaptam, amiből én 280 000 ft-ot álltam, a régi gép árával.
Remélem segítettem a döntésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!