Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti vennétek a 12 éves...

Szülők! Ti vennétek a 12 éves fiatoknak 100ezer ft értékben egy számitógépet karácsonyra?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 21:58
1 2 3
 21/22 Máté1999 ***** válasza:
100%

Most mindenki engem fog utálni, de én akkor is leírom neked, hogy nálunk otthon hogy működik ez az ajándék, meg karácsony dolog.

Én, minden hónapban kapok 4000 ft-ot. Abból lehet gazdálkodni, meg lehet gyűjteni. Szülinapra meg karácsonyra úgy kaphatunk ajándékokat, hogy eladjuk neten, vagy ismerősnek a régi kütyüt (pl.: telefont), hogy az árát, meg a spórolt pénzünk odaadhassuk a szülőknek, akik a családdal kézenfogva kiegészítik az árra, és így kapjuk meg ezeket. Ez azért is jó, mert ilyenkor a javítást is nekünk kell fizetnünk, zsebpénzből, így vigyázunk ezekre a dolgokra és tudjuk is értékrlni őket.

Szerintem nyugodtan megveheted neki, én szülinapomra 360 000 Ft-os gépet kaptam, amiből én 280 000 ft-ot álltam, a régi gép árával.

Remélem segítettem a döntésben.

2012. dec. 11. 22:41
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtudod engedni magadnak, akkor vedd meg szerintem. A gyereknek muszáj lesz belerázódnia a jelenlegi technológiai szintbe, különben nem lesz alkalmas később semmire sem. (Jó, tudom, lehet a világban számítógép nélkül is boldogulni, de manapság már tényleg majdhogynem megkerülhetetlen munkaeszköz.) És mennél fiatalabban tanul meg bánni vele, annál jobb.
2012. dec. 12. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!