16 éves lányodat kiengednéd Egyiptomba a barátjához?
Figyelt kérdés
Pár napról lenne szó. Régóta ismerjük egymást. Ő csak nyáron tudna jönni és jön is akkor. Nagyon szeretném látni már. Hotelbe lennék, csak napközbe lennénk együtt. Szóval nem náluk laknék addig. Vigyázna rám. 20-on éves. Van pár Egyiptomba élő magyar ismerősöm, szóval ha lenne valami akkor tudnák nekik szólni.2012. dec. 6. 19:38
11/26 anonim válasza:
aamennyiben a barátod megbízható, és mondjuk már múlt nyáron is eljött hozzád, valamint tudsz angolul akkor lehet róla szó.
13/26 anonim válasza:
akkor se engednélek el ha magyar lenne a barátod aki külföldön él,16 éves ne utazgasson külföldre egyedül,pláne nem pasi miatt,majd ha leérettségiztél saját pénzből mehetsz
14/26 anonim válasza:
Biztos nem.
Főleg, hogy most megint balhéznak az elnök ellen Kairóban.
15/26 anonim válasza:
Pont Egyiptomba???????? Kizárt. Azzal tisztában vagy, hogy az egyik legveszélyesebb ország?
Arról nem beszélve, hogy ott 5 csillagos szállodában érdemes megszállni, ha egészségesen akarsz hazajönni....
16/26 anonim válasza:
én elég laza felfogású vagyok, de azért ez nekem is sok lenne. Sajnos nem a válasz. Más kultúra, más értékrend, egy fiatal lánnyal nem úgy bánnak ott, mint Európában, és ott az a természetes.
18/26 anonim válasza:
soha. Biztos hogy nem, es jobb ha elfelejted azt az orszagot.
20/26 anonim válasza:
Nem.
(amúgy ha elrabolnak és prostitúcióra kényszerítenek nem tudom, hogy szólnál az ismerősöknek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!