Gólyaavatáson milyen szívatások szoktak lenni?
Első vok.
Szívatások inkább gólyatáborban szoktak lenni. De ez a sulitól függ. Nálunk például gólyatáborban terepgyarkorlatok meg játékos feladatok voltak, gólyabálálomón elő kelett adnunk meg min.20perces színdarabot amit 3 hónapig próbáltunk és utána elmondtuk az esküt... Szóval nekünk a színdarab volt a gólyaavatás de mondom ez sulifüggő...van ahol nagyon szívatnak van ahol nem. Egyébként milyen suliba mész?
a mi sulinkban (Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szki.) 2 napos gólyanap szokott lenni, ahol sokféle feladatot kell megcsinálni pontokért, az az oszály nyer amelyik a legtöbb pontot gyűjtötte
a feladatok ezek voltak tavaly:
bilin éneklés az utcán
koldulás idegenektől az utcán
borsos joghurt evés
cukros paprikás kenyér evés
lufiborotválás
babapelenkázás
létrán éneklés a suli előtt
és még amit el tudsz képzelni :D
a cucc meg UV mellény, otthonka, mackó nadrág, gumicsizma volt
ja és a tankönyveket felmosóvödörben kellett vinni :D
nem tudom másik sulikban szokott-e ilyen "durva" lenni, de mi élveztük és 1 hatalmas buli az egész gólyanap
Ide jössz a keribe?(Gyöngyös)
Bátyám odajárt most unokahugom. Annyi, hogy sorversenyek semmi extra szivatós.Tanárok jelelétében megy le a játék szóval végig röhögöd majd az egészet.:)
Énekelni kell , feladatok vannak stb.
Semmi extra én még nem voltam csak hallottam meg képeket láttam pedig már kijártam a középiskolát de se a sajátomra nem mentem el, se arra amit az évfolyamtársak szerveztek.
most értem haza a megbeszélésről.Tuti jó lesz a miénk is:D
lesz disco meg minden jó feladat:D nagyon várom;)
köszi mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!